Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:26, 30. 8. 2019.

| Kultura

Nataša Ninković najbolja glumica 54. "Filmskih susreta" po oceni publike

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
nataša ninković
Miljenica publike; Foto: Vanja Keser

Svake večeri publika je glasala za svog favorita na "Filmskim susretima", a ukupna pobednica je Nataša Ninković koja je izabrana za najbolju glumicu festivala. Poslednje takmičarske večeri prikazani su Šavovi, a Snežana Bogdanović izabrana je za glumicu večeri.

Svečanom dodelom nagrada večeras pada zavesa na 54. izdanje niškog filmskog festivala. Žiri će dodeliti 8 nagrada za najbolja glumačka ostvarenja.

Pre zvaničnih nagrada, obelodanjeno je ime najomiljenije glumice ovogodišnjeg festivala. Glumci često kažu da im najviše znači nagrada publike, a ove godine to priznanje dobila je Nataša Ninković.

Poslednje takmičarske večeri prikazan je film Šavovi o nestalim bebama, a za rolu Ane publika je Snežanu Bogdanović nagradila titulom glumice večeri. snežana bogdanović Najbolja šeste večeri; Foto: Vanja Keser

Dijalog je samo predlog, to su samo reči, a život je ono što glumac donosi. Ako razumete priču, ideju, karakter koji radeite, onda su reči nebitne, onda su one neka vrsta komunikacije sa publikom - kaže Snežana Bogdanović o filmskoj umetnosti.

Večerašnje zatvaranje imaće 2 dela - dodelu nagrada i prikazivanje prve epizode druge sezone Senki nad Balkanom, kao i 2 dokumentarca.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    15:58 // 30. 8. 2019.

    Ako i radno je u godinama je vec

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: