Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:15, 13. 3. 2013.

Nepristojna ponuda predsednikovog savetnika

Pavlović-u-poseti-pozorištu.jpg Radoslav Pavlović, u sredini;

Savetnik predsednika Srbije, Radoslav Lale Pavlović prilikom posete Vranju tražio od gradskog rukovodstva da sufinansira predstavu beogradskog pozorišta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • pero peric

    22:26 // 22. 7. 2013.

    Nisu oni to dobro razumeli. Zapravo, rekao im je da finansiraju beogradsku predstavu, kako bi on mogao da omogući finansiranje pozorišta. To je OK, zar ne ?

  • Jovan

    23:12 // 15. 3. 2013.

    Kakav bezobrazluk, njega treba smeniti momentalno! Jadni ljudi su ga odveli da vidi ruševinu od pozorišta, a on umesto da pomegne traži pare! Sramota!!

  • Mladen Jovanovic

    11:04 // 14. 3. 2013.

    Znaci to je ideja decentralizacije koju je donela ova Vlada - da najsiromasniji gradovi i opstine finansiraju beogradske predstave (Vranje) i njihove pozorisne radnike (veci deo budzeta predstave Konstantin je zavrsio u dzepovima u Beogradu). Mi smo se do skora zezali da ce do ovoga doci, ali vrag je zaista odneo salu.

    Slika govori 1.000 reci - na zgaristu pozorista u Vranju savetnik prvog coveka Srbije trazi pare za zabavu beogradske elite.

  • Mihajlo

    14:18 // 14. 3. 2013.

    Ma ko je uopšte taj Pavlović i odakle on na mestu predsednikovog savetnika?

  • Strahinja

    00:37 // 14. 3. 2013.

    Pa da, hajde napaceni narode, dajte Beogradu jos para, oni stvanro nemaju nista gore... Jadni oni... Kako li to da nemaju para za jednu predstavu?! A da, previse para se "poklonilo" predstavi u Nisu... Kao da Vranje ima para i svoje troskove da pokrije pa samo cekali da preliju nvoac u Beograd... Strasno, kakvih budala ima u ovoj zemlji... Umesto lepo da kazu, hajde da glumci iz Nisa, Vranja, Leskovca doju u Beograd, da glume u nekim predstavama, pa na dogovor da se malo finansira i pozoriste a i glumci malo da krenu na "visi stepen". A ovaj im je prakticno rekao "dajte vi samo nama pare, za ostalo ne brinite". Strasno!

  • Simonida Stankovic

    09:00 // 14. 3. 2013.

    A direktor drame Spasoje Z. Milovanovic je sve to smislio, iz svih pozorista u Srbija po jedna ljubavnica da igra Izbiracicu :) NIje daleko ni pomocnik Lale, njegova devojka mora da igra u Krusevackom pozoristu.

  • Milan

    10:39 // 14. 3. 2013.

    Kakav drznik! Treba da ga je sramota sto uopste rec "kultura" uzima u usta!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: