Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:46, 3. 2. 2012.

Niš i dalje bez bioskopa

bioskop Vilingrad; foto: blic.rs bioskop Vilingrad; foto: TV5

Ponovo probijen rok za otvaranje bioskopa Vilingrad u Nišu. Problem je, kažu nadležni, jer je izvođač promenio planove i umesto jedne sad pravi dve sale.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nikola Jovanovic

    18:09 // 3. 2. 2012.

    dok beogradjani uzivaju u 3D projekcijam,cinemaplexu,koznim i udobnim foteljam u bioskopima,gradjani nisa mogu samo da uzivaju u diskotekama sa muzikom koja i nemoze a se okarakterise kao muzika,a bioskom necemo ni da vidimo,jer ne da su nas politicari unistili vec nam i kulturu unistavaju svojim lopovlukom

  • Jelena Djordjevic

    11:51 // 4. 2. 2012.

    Nisam ni ocekivala da ga naprave na vreme...

  • anche

    16:41 // 3. 2. 2012.

    ne lipsi magare do zelene trrrraveeee...

  • Milos

    22:34 // 3. 2. 2012.

    Nadam se da ce neke mladje, jos uvek nerodjene generacije imati priliku da u Nisu imaju jedan, barem jedan bioskop koji zasluzuje da nosi to ime, ako mi, sredovecni, vec ne mozemo da uzivamo u njemu...

  • Dragan

    11:35 // 4. 2. 2012.

    Koliko je ovaj gradpnacelnik nesposoban govori to sto je neverovatno da sa nekim potpisujes ugovor a da ga nijednom klauzulim ne obavezujes na neke rokove.A o Direkciji da ne govorimo.Tu sve moze i nemoze zavisi od izvodjaca.

    • P. Enees

      17:37 // 5. 2. 2012.

      http://www.youtube.com/watch?v=RDrLZGaUflw

  • Milan Petrovic

    14:06 // 4. 2. 2012.

    Ma cekaju neki kredit da uzmu pa oda dalje da pocnu radove , mora malo da capnu i da nas sto vise uvale, a ti narode sledeci put na izbore dobro razmisli kog ces da glasas.

  • Nikola NIkolic

    14:50 // 3. 2. 2012.

    ljudi sta vam je, zivimo u Nisu... Gde je sve bitnije od gradjana, sve i medjusobna prepucavanja stranaka i sve ostalo... Ajde dajte jednog coveka koji je bio u gradskoj vlasti a da je uradio nesto korisno za oaj grad a da nije ukrao ni dinar... smesni smo... ne mozemo ni jedan bioskop da otvrimo za 10 godina... ja se secam zadnji film koji sam gledao u bioskopu (koji je imao redovne projekcije a ne kao sad kad dodje neki interesantan film onda radi) Bornov identitet... pa vi vidte koliko dugo Nis nema bioskop, mladi narastaji uopste nece imati tu naviku da jednom nedeljno npr. odu u bioskop... SRAMOTA!!!!

  • Mika nislija

    20:20 // 4. 2. 2012.

    Strasno,grad im je dao prostor gratis na 15 god i to beogradjanima.Bez tendera.U prostor vec ulozeno 400.000 evra i opet se renovira
    Daj boze da vidimo sta ce Kusturica uraditi od bioskopa Radnik sto pre,od ovih lopova nema vajde

  • vanja

    07:53 // 6. 2. 2012.

    A zasta im je dat prostor na koriscenje ako nakon isteka zakupa nose svu opremu sa soboma?

  • Ana

    14:43 // 3. 2. 2012.

    Kako 'investitor sad odlučio da izgradi dve sale'? Od početka je to najavljivano. Više se i ne trude da nas lažu...

  • ;-)))

    09:39 // 4. 2. 2012.

    Ove vesti slobodno možeš nazvati i tužnim vestima. Strašno, prvo tajni ugovor za bioskop, pa probijeni rokovi, a pri tom se i ne zna postoji li u stvari neki rok,onda čitava papazjanija sa kartama za Dejvis kup, pa elektrifikacija umesto izmeštanja pruge iz centra grada, naravno kako drugčije nego bez tendera uz pomoć Čeha i njihovih pragova, ne znam samo šta nije u redu sa pružnim pragovima naših proizvođača, još uvek nije izgrađen most preko Gabrovačke reke, koliko traju ta 45 dana za koja su decembra 2010.god. obećali da će izgraditi novi most... Bilo bi lepo da za promenu pokušate da nađete neku lepu temu.

  • prof.dr.Pera

    12:01 // 5. 2. 2012.

    Aneksi,aneksi... pa ne dizu nov bioskop iz temelja pa da ne znaju tacno koliko ce to da kosta i traje. Gosn Milos mr. Simonovicu šta se dešava? Hocu izvestaj!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: