Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:29, 2. 3. 2010.

| Kultura

Nišart fondacija poklonila slike Stomatološkoj klinici

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti

Slike i crteži mladih umetnika, poklon Nišart fondacije,  od juče se nalaze na zidovima Odeljenja za maksilo facialnu hirurgiju niške Klinike za stomatologiju.

Reč je o donaciji Niš art fondacije i projektu "Humanost u boji", čiji je cilj da se oplemeni prostor u kome se leče teški pacijenti, kako bi im boravak u zdravstvenoj ustanovi bio prijatniji a oporavak brži.

-Hoćemo da povežemo talenat i humanost i da pokažemo kako umetnost može da pomogne životu - kaže Radovan Lale Đurić, osnivač Niš art fondacije.

Zgrada u kojoj se nalazi Odeljenje za maksilo facijalnu hirurgiju otvorena je 5. januara ove godine a nalazi se pored stare zgrade Stomatološke klinike.

Neda Arnerić, glumica o ostvarenoj saradnji Niš art fondacije i Klinike za stomatologiju na uređenju enterijera

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Predrag

    22:29 // 2. 3. 2010.

    Ista prica se ponavlja non-stop, a najbolji primer je Nisville jazz festival: Ivan Blagojevic se nafatirao, ko zna koliko je uzeo,.. itd.
    Ne zelim da ulazim u to da li jeste ili nije, ali ajde da pogledamo iz drugog ugla.
    Taj Nisville jazz festival je u Nis doveo Candy Dulfer, Incognito, Randy Bracker, Mingus Dinasty,.. Ta Nis art fondacija je u Nis dovela izlozbu kakvu Nis verovatno decenijama nije video.
    Pa, cak i da je tacno to sto se o njima prica, oni bar rade nesto za ovaj grad.
    Trenutno, dve najsvetlije tacke su upravo ove dve institucije!!

  • Milos Jankovic

    22:07 // 2. 3. 2010.

    Kako uopste neko ima prava da komentarise ko nije uradio za, konkretno, tu kliniku ni toliko koliko su oni? Oni su eto ipak nesto organizovali....dok drugi samo kritikuju...

  • REALNA

    21:09 // 2. 3. 2010.

    Mogli su da od svojih honorara daju deo,jer ne verujem da u fondaciji rade toliko "naporno" za DZ.Kakva licemera izjava "HOCEMO DA POVEZEMO TALENAT I HUMANOST I DA POKAZEMO KAKO UMETNOST MOZE DA POMOGNE ZIVOTU.Djindjic se verovatno u grobu okrece,zbog licemernosti,oholosti,bahatosti onih koji su bili pored njega,kleli se u njegov politicki ideal,u filozofiju drustva,u humanost,u zelju da izgradi bolji,pametniji,bogatiji sistem gde bi ovakvi licemeri bili tamo gde im je i mesto NA DNU.Deo njihovih honorara bi sigurno vise znacio i pomogao zivotima,kroz opremu i sl.Ova akcija je DNO DNA.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: