Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:36, 22. 12. 2011.

Niš dobija još jedan bioskop

bioskop Kupina Niš

Emir Kusturica i "Kupina film" otvaraju početkom 2012. godine multipleks bioskop u Nišu u sali nekadašnjeg bioskopa “Radnik” na Keju, saznaju Južne vesti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan Tasic

    15:55 // 22. 12. 2011.

    ODLIČNO , JEDNA VELIKA I BITNA STVAR KOJOM SE MI - LJUDI RAZLIKUJEMO OD ŽIVOTINJA JESTE UMETNOST ... ŽIVEO FILM ...!!

    • zlatko vasiljević

      18:09 // 22. 12. 2011.

      "ne lipši magarče do zelene trave"

  • Filip

    16:17 // 22. 12. 2011.

    A koj to bioskop vec imamo pa dobijamo "jos jedan"?

  • Veljko Petkovic

    21:17 // 22. 12. 2011.

    Jel ovo vec postojeci izgled ili sta?! inace bas me zanima da li ce uspeti do sredine Januara da ga zavrse.. I kako ce izgledati..

  • PRAVOBRANILAC

    09:44 // 23. 12. 2011.

    Da li neko iz gradske vlasti zna da prvo treba raspisati licitaciju , pa ko da najpovoljniju cenu dobija objekat u zakup.
    Ko ovde daje nekom bioskop neposrednom pogodbom.
    Da li je gradska imovine necije privatno vlasnistvo i moze da daje kome hoce.Tu sigurno ide i masna provizija.
    Kad dodje do promene vlasti sve ce se to proveriti.
    SPOK javi se

    • Branilac Prava

      15:13 // 23. 12. 2011.

      Citat: Da li neko iz gradske vlasti zna da prvo treba raspisati licitaciju , pa ko da najpovoljniju cenu dobija objekat u zakup?

      Ti ocigledno ne znas, jer niti se to zove licitacija niti se daje objekat u zakup niti je u pitanju neposredna pogodba.

      Jadan Nis sa novom vlascu SNSa ako ces ti ucestvovati u novom gradskoj vlasti.

      PS

      Ne zove se SPOK (to je lik iz Zvezdanih staza) vec OBPK (Odeljenje za borbu protiv korupcije).

      Zamolio bih sve potencijalne komentatore da se informisu pre nego sto komentarisu nesto o cemu, ocigledno, ne znaju nista.

    • Dejan P.

      12:54 // 25. 12. 2011.

      Ne čitate vest do kraja, a i osnovne informacije nemate. Da zlo bude veće i vest je trapavo objavljena. Prvo: ne postoji Privredna komora u Nišu, nego REGIONALNA privredna komora Niš (pun naziv). Drugo: "Radnik" nije u nadležnosti RPK Niš, nego je njeno VLASNIŠTVO, te ne može biti "gradska imovina". Treće i najvažnije: RPK Niš nema NIKAKVE veze sa gradskom vlašću, jer je samostalna, nezavisna insitucija, koja je asocijacija privrednika, sa svojim sopstvenim organima upravljanja - upravnim i nadzornim odborom i skupštinom. RPK Niš upravljaju najeminentniji predstavnici industrije i privrede sa područja nišavskog, pirotskog i topličkog okruga. ČETVRTO: upravljački organi RPK Niš (ciglo 100 ljudi)doneli su odluku o davanju sale u zakup. PETO: Posetiti adresu www.rpknis.rs .. Ima pravobranilac još pitanja?

  • Narcis Neodoljivi

    13:04 // 25. 12. 2011.

    Ne čitate vest do kraja, a i osnovne informacije nemate. Da zlo bude veće i vest je trapavo objavljena. Prvo: ne postoji Privredna komora u Nišu, nego REGIONALNA privredna komora Niš (pun naziv). Drugo: "Radnik" nije u nadležnosti RPK Niš, nego je njeno VLASNIŠTVO, te ne može biti "gradska imovina". Treće i najvažnije: RPK Niš nema NIKAKVE veze sa gradskom vlašću, jer je samostalna, nezavisno-stručna insitucija, koja je asocijacija privrednika, sa svojim sopstvenim organima upravljanja - upravnim i nadzornim odborom i skupštinom. RPK Niš upravljaju najeminentniji predstavnici industrije i privrede sa područja nišavskog, pirotskog i topličkog okruga. Četvrto: upravljački organi RPK Niš (ciglo 100 ljudi)doneli su odluku o davanju sale u zakup. Peto: Posetiti adresu www.rpknis.rs ... Ima pravobranilac još pitanja?

  • Miki

    19:02 // 13. 1. 2012.

    GRAD NIS JE PRIVATNO VLASNISTVO VLADAJUCIH STRANAKA, PREMA TOME KAD JASE KURTA TO JE KURTINO, KAD JASE MRTA TO JE MURTINO I TU NEMA VISE STA DA SE PRICA.....KRAJ

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: