Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:00, 6. 12. 2022.

| Kultura

Niški bendovi Bohemija i O.K.O.T ovog petka u Feedback-u

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Bend Bohemija
Niški bend Bohemija promovisaće album "Putujemo" u petak u Feedback-u; Foto: Bohemija

Niški bend “Bohemija” održaće nastup u petak, 9. decembra u klubu Feedback. Kako najavljuju iz organizacije, bend je postao prepoznatljiv po energičnim nastupima, koji odišu pozitivnim vibracijama. Podrška njihovom nastupu biće još jedan niški bend O.K.O.T.

Bend aktivno svira više od pola decenije, a čine ga Janko Džambas, Dina Abu Mayyeleh, Dimitrije Mandić, Miloš Pavlović, Mihajlo Ivanović i Milan Stoiljković. Trenutno promovišu album “Putujemo” iz 2021. godine, koji je poslednji od tri njihovih albuma.

Bend trenutno radi na promociji trećeg albuma, te snimanju muzičkih spotova za isti. Uskoro počinju rad na četvrtom izdanju. Njihove svirke su uvek prepune dobrih vibracija, tako da nemojte propustiti ovaj spektakl - naveli su organizatori.

Podrška nastupu “Bohemije” biće O.K.O.T za koji organizatori kažu da je specifičan kao bend koji pravi dinamičnu atmosferu na svojim nastupima.

Karte za nastupe niških bendova su u pretprodaji po ceni od 600 dinara, dok će na dan koncerta moći da se kupe na ulazu po ceni od 800 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: