Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:15, 14. 3. 2017.

Niško Narodno pozorište dobija malu scenu

Mala scena bi trebalo da bude dograđena uz zgradu niškog Pozorišta; foto: JV Mala scena bi trebalo da bude dograđena uz zgradu niškog Pozorišta; foto: JV

Uz zgradu niškog teatra uskoro bi trebalo da bude dograđena mala scena, a dozvolu za to dao je Zavod za zaštitu spomenika. O izgradnji male scene govorili su i odbornici i gradonačelnik Niša Darko Bulatović na sednici Skupštine Grada.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Срба

    17:01 // 14. 3. 2017.

    Пошто је, иначе, велика сцена препуна и представе се играју сваки дан- па им је мала сцена преко потребна... који је ово циркус од града.... сад ће склепати неки шатор уз ову заштићену зграду и украсити центар града- пар екселанс.

  • Svevladovic

    16:11 // 14. 3. 2017.

    Ne smem ni da zamislim na sta ce to da lici!

  • И велика нам је препуна, тражи се карта више!?

    17:35 // 14. 3. 2017.

    Да нису на буџету града Ниша, гладовали би. Не би могли рачуне да плате, а камли плате. Можда је потребно скинути целу установу са буџета макар на годину дана и показати квалитете менаџмента и репертоара на основу посете и продатих карти. Можда није лоше да град натави да плаћа рачуне, а за плате нека пробају, да виде како је то "лако" сами да зараде за плате. Квалитетом представа и понудом реперт

    • Svaka to cast

      09:29 // 15. 3. 2017.

      Da se imalo razumes u kulturu, a pretpostavljam da se predstavljas kao pripadnik jednog od naroda, koji zeli da drzi do sebe, znao bi da su svuda u svetu, pa cak i u najacim zemljama, pozorista i uopste kultura (ne show bisnis) na budzetu grada/drzave. Grad/drzava je ta koja preko radnika kulture drzi i odrzava i ostavlja novim generacijama kulturu svog naroda. Ali sujeta je tu.

  • Blackburn

    00:44 // 15. 3. 2017.

    Da odluka nije politicka,pa da je i pozdravimo!Svako,iole,ozbiljno pozoriste ima dve scene,ali u okviru zgrade.No,kod nas imate kafic,a taj podrumski deo je idealan za malu scenu!
    Dalje,potrebna je i programska vizija,recimo monodrame,performansi... a za to treba i dobar umet.rukovodilac,skolovani i agilni glumci!
    Kako je trenutno,samo carobni stapic moze da nacini situaciju bajkovitom!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: