Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:23, 24. 6. 2020.

| Kultura

"Noć knjige" u Nišu uz pisce za decu sa juga Srbije

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
vesela vestica i kaput od mahovine
Pisci za decu sa juga Srbije na "Noći knjiga" u Nišu

Priliku da se najmlađi čitaoci druže i razgovaraju sa piscima za decu Lelom Stojanović iz Niške Banje i Stefanom Tićmijem iz Leskovca imaće u petak, 26. juna i subotu, 27. juna u niškim knjižarama tokom "Noći knjige". Takođe, tokom ove manifestacije ljubitelji pisane reči imaće priliku da po najpovoljnijim cenama kupe najnovije svetske hitove, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja.

Nakon odlaganja zbog pandemije korona virusa, a sada u skladu sa novonastalim okolnostima, 22. "Noć knjige" trajaće tri dana i to 26, 27. i 28. juna 2020. širom Srbije i regiona.

Kako bi se izbegle gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju čitalaca i zaposlenih, vrata knjižara biće otvorena u petak ujutru 26. juna, a veliki popusti primenivaće se sve do nedelje uveče 28. juna - navode organizatori.

Nišlije će ove godine imati prilike da se druže sa piscima za decu Lelom Stojanović iz Niške Banje i romanom "Vesela veštica Nika i zla Kjara" i Stefanom Tićmijem iz Leskovca i romanom "Kaput od mahovine".

Planirano je da u knjižari "Delfi" u Obrenovićevoj 3 u petak, 26. juna od 18 sati o svojom delu čita i priča Lela Stojanović, a dan kasnije od 19 sati i Stefan Tićmi.

U subotu, 27. juna u knjižari u Stop shop-u planirano je da od 17 sati Stefan Tićmi priča sa ljubiteljima knjiga, a sat vremena kasnije i Lela Stojanović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: