Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:29, 20. 12. 2012.

| Kultura

"Noć knjige" u Nišu

Autor:A. M.Izvor:Južne vesti
Dejan Stojiljković Dexa Pantelejski
Dejan Stojiljković; foto: Politika

U petak, 21. decembra Nišlije će od 18 do 24h biti u prilici da se druže sa piscima i ostvare različite popuste u knjižarama "Delfi".

Autor "Konstantinovog raskršće" Dejan Stojiljković i Branislav Janković pisac knjige "O senkama i vukovima" potpisivaće svoja dela u knjizari "Delfi" u Kalči od 18 sati, a iste večeri od 20 časova, oni će biti u knjižari u Vozdovoj 4, najavljuju organizatori.

U duhu predstojećeg perioda darivanja i "Noći knjige" "Južne vesti" poklanjaju svojim vernim čitaocima po jednu knjigu ovih autora preko svoje Fejsbu stranice.

"Noć knjige" jedinstvena je prilika za sve ljubitelje da ostvare popuste na omiljena dela, jer će prema najavama organizatora popusti na "Lagunina" izdanja u knjižarama "Delfi" u Voždovoj ulici i Kalči za jednu knjigu biti 25 odsto, za dve 30, za tri 35, a za četiri i više knjiga 40 odsto. 

Kako je najavljeno specijalno za "Noć knjige" građani će biti u prilici da za 3.499 dinara dobiju knjigu "Depeche Mode – Black Celebration“ Stiva Malinsa i kartu za koncert grupe "Depeche Mode", a posetioci će imati mogućnost da uz kupljene knjige dobiju i pregršt poklona koje su obezbedili prijatelji manifestacije.

Trejler za knjigu "O senkama i vukovima" Branislava Jankovića

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dragan djordjevic-pantalejac

    18:11 // 9. 1. 2013.

    Iskreno, svidjami se kod Dekita sto je jako dobar pisac i uvek s ponosom kaze da je iz najlepseg dela grada Panteleja.Sta reci BRAVO DEKI CEO PANELEJ JE UZ TEBE LEGENDO SAMO NAPRED

  • srki

    18:46 // 20. 12. 2012.

    delili ste samo jednu knjigu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: