Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:54, 20. 8. 2015.

| Kultura

Novi animirani filmovi i akcioni trileri u niškim bioskopima

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
maxresdefault
Akcioni triler "Šifra U.N.C.L.E" je, kažu u bioskopima, "film u stilu Džejmsa Bonda", foto: kupinafilm.rs

U četvrtak 20. avgusta publika će moći da u niškim bioskopima premijerno pogleda ostvarenja "Šifra U.N.C.L.E", "Žabac Kreka" i "Toma Palčić i čarobno ogledalce", a od 26. avgusta u "Vilinom gradu" i film "Hitman: agent 47".

Radnja akcionog trilera “Šifra U.N.C.L.E” je smeštena u ranim šezdesetim, kada agencija “Napoleon Solo” i operativac KGB-a Ilja Kurjakin učestvuju u udruženoj misiji protiv misteriozne kriminalne organizacije koja pokušava da nabavi nuklearno oružje.

Ribbit-Image-952x563px-1 Žabac Kreka kreće u potragu za svojim mestom pod suncem; foto: kupinafilm.rsAnimirani film “Žabac Kreka” prati ovog žapca koji ne može da se uklopi u društvo i sa svojom prijateljicom, letećom vevericom, kreće na duhovno putovanje u potrazi za svojim mestom u ovom svetu.

Zabuna će tek nastati kad Kreku hipnotiše prevarant koji će ga naterati da veruje da je princ zarobljen u ljudskom telu. Na misiji da poljubi ljudsku princezu, Kreka će uskoro otkriti da biti žaba uopšte nije loše i da mu je ljubav njegovog života sve vreme bila pred očima - navodi se u sinopsisu.

tompalcic-SBgr1 Najmlađi će na bioskopskom platnu moći da vide jednog od svojih omiljenih junaka - Tomu Palčića; foto: kupinafilm.rsToma Palčić, maleni sin siromašnog farmera koji se bori da prehrani svoju porodicu i spase je od gladi, pronalazi čarobno ogledalce koje će mu otkriti da je ljubav njegovog života princeza od Orliona. Na Kraljevstvo od Orliona osvetoljubiva veštica bacila je strašnu čaroliju.

Suočen sa velikim problemom, kralj obećava ruku svoje kćeri i polovinu kraljevstva onome ko oslobodi dvorac od strašne magije - stoji u opisu filma “Toma Palčić i čarobno ogledalce”.

U “Vilinom gradu” će ljubitelji sedme umetnosti od 26. avgusta moći da vide akcioni triler “Hitman: Agent 47”. Poslednja meta Agenta 47 je korporacija koja želi da otkrije njegovu prošlost, kako bi stvorili vojsku još delotvornijih ubica. Na ovom zadatku, Agent 47 će saznati mnogo o svom poreklu, ali i upoznati devojku zbog koje će započeti bitku sa svojim najsmrtonosnijim neprijateljem.

Kompletni repertoari mogu se videti na sajtovima “Vilinog grada” i “Kupine”.

"Hitman: Agent 47" - trejler

"Toma Palčić i čarobno ogledalce" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: