Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:17, 9. 4. 2015.

| Kultura

Novi filmovi u niškim bioskopima

Autor:M.VučićIzvor:Južne vesti
film.jpg
Scena iz filma "Najduže putovanje" (foto: bioskop "Vilin grad")

U četvrtak 9. aprila niška publika će imati prilike da u bioskopima "Vilin grad" i "Kupina" premijerno pogleda filmove "Najduže putovanje" i 3D ostvarenje "Zašto (ni)sam pojeo svog tatu", koji će se nakon toga naći na redovnom repertoaru.

Drama “Najduže putovanje”, kako stoji u sinopsisu, zasnovana je na romanu Nikolasa Sparksa i govori o dve isprepletane ljubavne priče, istražuje izazove i blagodeti večne ljubavi.

Luku, bivšem rodeo šampionu, ponovo se vraća želja da se bavi time, a studentkinja Sofija treba da počne da se bavi poslom iz snova u Njujorku. Dok različiti putevi stavljaju njihovu vezu na probu, oni se neočekivano zbliže sa Irom, koja će im zauvek izmeniti život - piše u opisu.

Francuski animirani 3D film “Zašto (ni)sam pojeo svog tatu” vraća nas u period od pre dva miliona godina kada je, odmah nakon ručka, mladi primat Edvard pao sa stabla. Da bi preživeo, navodi se u opisu, Edvard se uspravlja i izmišlja hodanje na dve noge, a “nakon nekog vremena izmišlja i vatru, lov, moderne stanove, ljubav i nadu”.

Radnja je nastala na osnovu engleskog romana “Evolution Man”, a prikazuje borbu male grupe primata u severnoj Africi dok pokušavaju da drže korak ispred majke prirode - navodi se u sinopsisu.

Pored ova dva filma, Nišlije će u bioskopima moći od ove nedelje da pogledaju i domaće ostvarenje “Ničije dete.

Bioskopi neće raditi samo u nedelju, na dan Uskrsa, a kompletni repertoari se mogu pogledati na sajtu “Kupine” i “Vilinog grada”.

Zašto ni(sam) pojeo svog tatu - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: