Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:21, 2. 8. 2017.

| Kultura

Od sledeće godine „Nišvil” naplaćuje ulaz u Tvrđavu

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Velike svetske zvezde dolaze na niški džez festival
Još ove godine besplatan prateći program niškog džez festivala; foto: Vanja Keser

Zbog sve bogatijeg i raznovrsnijeg pratećeg programa i ograničenog budžeta, kako kažu organizatori niškog džez festivala, sledeće godine naplaćivaće ulaz u Tvrđavu - simbolično - 1 evro u dinarskoj protivrednosti.

Za vreme trajanja „Nišvila” 2018. godine, kako najavljuju, Tvrđava će biti zatvorena posle 18 sati.

Svi posetioci, osim onih sa kupljenim ulaznicama, moraće tada da plate simboličnu cenu za ulaz - 1 evro u dinarskoj protivrednosti - navode iz „Nišvila”. 


Sve karte za ovogodišnji festival jeftinije do 10. avgusta

Organizatori festivala ističu da je ovo poslednja godina kada su prateći programi u Tvrđavi potpuno besplatni za sve, a ulaznice za glavni program se još oko nedelju dana prodaju po nižim cenama. Mapa bina u Tvrđavi Foto: Nišvil

Ovogodišnji džez festival počinje u četvrtak 10. avgusta, a na dan otvaranja, prema najavama organizatora, poskupljuju pojedinačne ulaznice i kompleti za glavni program.

Komplet ulaznica trenutno košta 3.000, karte za pojedinačne večeri su 1.200 dinara, dok se VIP kompleti prodaju po ceni od 4.500, a VIP pojedinačne ulaznice za 1.800 dinara. 

U prodaji su i Polukompleti – ulaznice za dva dana - Polukomplet 1 za četvrtak i petak, 10 i 11.avgust i Polukomplet 2 za subotu i nedelju, 12 i 13.avgust - po ceni od 1.800 dinara - kažu iz "Nišvila".

Komplet ulaznica će na dan otvaranja koštati 4.000 dinara, pojedinačna ulaznica 1.500, VIP Komplet 5.500 dinara, a VIP Pojedinačna ulaznica koštaće 2.500 dinara. Polukomplet ulaznica za dva dana će, dodaju, koštati 2.200 dinara. 

Sve ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim, kao i u „Energy music shop”-u u Kalči, „Vintage shop”-u u Davidovoj i na tri lokacije Turističke organizacije Niša - Obrenovićeva 38, Voždova 7 i glavni ulaz u nišku Tvrđavu.

Od 10. do 13. avgusta na festivalu „Nišvil 2017”, podsećaju, biće izvedeno 120 koncerata i nastupiće 700 izvođača na 12 festivalskih bina. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan Stojanović

    17:33 // 3. 8. 2017.

    I treba da se plati ...da bi opstao !!!

  • Kaljari

    17:06 // 2. 8. 2017.

    Ok,misljenja su podeljena,licno cu platiti,ako je u pitanju opstanak festivala.Ali,da li decica,koja su dosla da se provozaju vozicem,posle celodnevne avgustovske vrucine,sa roditeljima ili bakama i dekama,treba da plate?
    Odluku treba do tancina definisati,da ne bi bilo neprijatnih situacija!

  • Aperkat

    15:57 // 2. 8. 2017.

    Godinama podrzavam Nisville,odlazim na koncerte,pratim radionice i ponosan sam sto smo na svetskoj mapi jazz festivala.Klinac mi ,vec,trecu godinu volontira!Redovno odajem priznanja Blagojevicu i pruzam podrsku kad ga Drzava ,Grad i sponzori zavlace.
    Nije dobra odluka,jer ako me svi gore pobrojani ignorisu,pare daju estradi a ne za umetnost,da svoju nemoc naplacujem posetiocima Tvrdjave !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: