Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:02, 20. 2. 2024.

| Kultura

Od sutra prodaja promotivnih kompleta ulaznica za jubilarni "Nišvil"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Volonteri Nišvil
U prodaji će se naći 500 karata za najvernije;foto: Zoran Ćirić & Nišville Jazz Festival promo

Prvih 500 kompleta ulaznica po promotivnoj ceni od 2.500 dinara, za 30. jubilarni Nišvil džez festival koji će biti održan od 15. do 18. avgusta u niškoj Tvrđavi naći će se u prodaji od srede, 21. februara.

Promotivna cena kompleta za glavni festivalski program za 25 koncerata, iz Nišvila kažu da podrazumeva ulaznice za parter i bočne tribine na platou niške Tvrđave.

Organizatori navode da to podrazumeva da će 500 najbržih i najvernijih poštovalaca festivala imati priliku da svaki predviđeni nastup plate, simbolično, 100 dinara.

Kompleti ulaznica za Nišvil 2024 mogu se kupiti od srede, 21.februara u knjižari Indigo u Nišu (Obrenovićeva 39) i u knjižarama Vulkan u Nišu (TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11b), Beogradu (Sremska 2) i Novom Sadu (Zmaj Jovina 24). Za publiku iz inostranstva i svih mesta u Srbiji omogućena je kupovina online ulaznica na zvaničnom sajtu festivala - kažu iz organizacije festivala.

Za deset dana ukupnog trajanja festivala od 9. do 18. vvgusta, uključujući i Nišville Jazz Teatar, Nišville Movie Summit i ostale prateće programe, najavljeno da će biti izvedeno preko 300 programa na 17 scena, kao i učešće više od 1.000 izvođača.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Гага

    12:24 // 22. 2. 2024.

    Зашто се не формирају вишедневни пакет- аранжмани и понуде земљама у окружењу...преко дана обиласци турист.локалитета;увече добар џез у тврђави...!?

  • Mišvil

    08:46 // 22. 2. 2024.

    Nazalost vec drugi dan im ne radi online prodaja karata. Link vodi ka prodaji ulaznica za proslogodisnji festival, a ja ne bih opet na Trikija :(

  • zomberoooo

    19:11 // 20. 2. 2024.

    Poslednje veče i debakl celog festivala prošle godine nije zaboravljeno! Organizator prst na celo, da se probudi jer ste dotakli dno.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: