Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:09, 13. 12. 2013.

| Kultura

Odlična uvertira "Bed kopija" u Nišu

Autor:Nikola MarkovićIzvor:Južne vesti
Bad Copy u Nišu, klub Feedback
Bad Copy, foto: Marko Pekić

Sinoć je u "Fidbeku" održan prvi od dva koncerta hip-hop trojca "Bed kopi". Pun "Fidbek" i uzavrla atmosfera reference su na odličan nastup i originalnu promociju novog albuma.

U jedinstvenom sastavu koji čine Vladan Aksentijević, Đorđe Miljenović i Rašid Kurtanović, poznatiji kao Ajs Nigrutin, Skaj Vikler i Timbe, sinoć je u andergraund klubu "Fidbek" promovisan novi album kao i čitav dosadašnji rad benda "Bed kopi".

Počevši nastup pesmom "Esi mi dobar" koja se u poslednje vreme postavila kao najprihvaćenija rep pesma, sa veoma kontraverznim spotom, "Bed kopi" je publiku u Nišu uveo u dvodnevni koncert koji se na ovim prostorima dugo očekivao, sudeći po reakcijama publike.

Bac-Copy-6 Bad Copy, foto: Marko Pekić

Na repertoaru su se se našle mnoge pesme iz opusa ovog kultnog rep sastava kao što su "Uno due tre" koja je usledila takođe na početku čime su reperi sa beogradskog asfalta razbili kliše ostavljanja hitova za kraj koncerta. "MacBook", "Žurka" ili "Idemo odma" su takođe neki od hitova koje je publika prihvatila ne sa velikim iznenađenjem, ali svakako spremno i blagonaklono.

Bac-Copy-9 Bad Copy, foto: Marko Pekić

Za neke od pesama koje su postale gotovo aluzija na postojanje ovog benda članovi sastava su se šalili najavljujući ih kao nepoznate što je publiku u Nišu dodatno motivisalo da čitav koncert isprati sa velikom dozom simpatija

- Pretpostavljam da je danas bilo manje ljudi jer je četvrtak. Kako sam čuo sutrašnji koncert je rasprodat, tako da verujem da će sutra biti ozbiljno ludilo. Večeras je sjajna publika i intimnija atmosfera i vidi se da su došli pravi neki fanovi i to je ono što je najvažnije - poručio je za Južne vesti Đorđe Miljenović, poznatiji kao Vikler Skaj.

Ponavljanjem pesme sa početka, kao pesme koja je zatvorila prvo od dve večeri druženja, "Bed kopi" je želeo da skrene pažnju na to da biseve ostavljaju nešto uštogljenijim bendovima.

"Bed kopi" je hip-hop grupa koja je nastala u Beogradu 1996. Godine. Do današnjih dana grupa je menjala postave, ali je koncept pevanja ostao gotovo nepromenjen.

Bad Copy - Idemo odma, video: Marko Pekić

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: