Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:48, 7. 12. 2012.

Opera "Bal pod maskama"

e

U subotu, 8. novembra Nišlije će u "Vilinom gradu" od 18:55 moći da pogledaju prenos opere "Bal pod maskama" iz Metropolitena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dana

    01:24 // 9. 12. 2012.

    Nis je grad u kome zivi 350.000 ljudi.
    veceras je ovom remek delu, prisustvovalo DESETORO(10) LJUDI!!!!
    Karleusin, Cecin ili koncert Ace Lukasa, bio bi rasprodat.
    Niko nama nije kriv, sami smo sebi najveci neprijatelji.
    profesori i ucenici muzicke skole i fakulteta umetnosti, su verovatno imali mnogo znacajnije obaveze, i bili opravdano odsutni.

    • Mika

      03:41 // 9. 12. 2012.

      To je stvarno sramota. Pevaci su bili IZUZETNI!!! Ovo je samo tuzan dokaz niske kulturne svesti gradjana.... Skandal je sto se niko ni sa akademije niti iz muzicke skole nije zainteresovao da individualno ode niti da organizuje grupni odlazak djaka i studenata. Kakvu publiku ocekujete u godinama pompezno najavljivanoj nishkoj operi kada niko od pedagoga ne neguje kulturnu svest djaka i studenata- onih koji treba da budu sutrasnja publika i sutrasnji kulturni radnici i promoteri kulture???

    • Nemanja Ilic

      08:29 // 9. 12. 2012.

      zavisi kolka je karta za operu. i niko ne moze da bude stavljen na stub srama, samo zato sto ne voli operu, nego voli drugu vrstu muzike.

    • Mika

      03:01 // 10. 12. 2012.

      Dragi Nemanja, da Vas je iko obrazovao o vrednostima klasicne muzike i opere, verovatno ne biste pominjali cenu karte kao glavni razlog. A, koju to drugu vrstu muzike volite, bolje da ni ne raspravljamo ovde. U Srbiji caruje turbo i najgori kitsch folk i ostalo smece i to je ono sto vecina, i mladih i starih, i slusa i gleda i smatra vrednostima, pogotovu na jugu. A, sve to upravo zbog toga sto je kulturno obrazovanje mladih prepusteno stihiji. Potrebno je samo pogledati stanje kulture i kulturne svesti jednog naroda da biste otkrili na kom je nivou taj narod. U Nisu, izgleda, svi i dalje sede oko logorske vatre, ogrnuti zivotinjskim krznima i ceprkaju grancicama po zemlji. Ne znam da li su jos uvek naucili da hodaju uspravno.....

  • Nemanja Ilic

    14:21 // 10. 12. 2012.

    Ja slusam raznu vrstu muzike i veoma volim i klasicnu muziku, i za tvoju informaciju gledao sam uzivo i Karmen, Aidu, jos mnogo opera i opereta. Ako ti tolko smeta to idi pa obrazuj ljude! Na jugu gde se nema para niko nije lud da ih baca na nesto sto ih ne zanima! I ne pricaj nesto o meni sto ne znas!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: