Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:23, 24. 8. 2018.

Organizatori "Filmskih susreta": Radoš Bajić nije glumac bez opusa

Radoš Bajić Bajić 2011. godine odneo nagradu "Ona i on" sa koleginicom Ljiljanom Stjepanović; Foto: Arhiva JV

Iako prepoznatljiv po likovima Radašina i Sekule, ovogodišnji dobitnik nagrade "Pavle Vuisić" - Radoš Bajić, ima veliki opus filmova, a na sceni je od sedamdesetih godina, kažu organizatori "Filmskih susreta" i tako odgovaraju na brojne kritike oko izbora ovog glumca za ovu prestižnu nagradu. Direktor festivala Srđan Savić kaže da su Bajića birali i veliki autori da glumi značajne ličnosti srpske istorije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • SF

    12:39 // 24. 8. 2018.

    Srdjan Savic i Dabic.., vrsni poznavaoci filma, zavrsili prestizni ubrzani kurs u video klubu '80 tih.. U masi parazitskih institucija NKC ubedljivo vodi, rupa bez dna koja egzistira samo da bi partijski poslusici bili uhlebljeni.

    • Aperkat

      22:09 // 24. 8. 2018.

      Bravo!I,dodao bih,nisu gadljivi na budzetske pare,mada kukaju da su male!
      Leglo nerada!

    • Saša todorović

      14:19 // 26. 8. 2018.

      Pavle se okreće u grobu

  • Nishki

    12:43 // 24. 8. 2018.

    Sramota! Da pored ovoliko kvalitetnih glumaca nagradu dobije jedna dzavna poltroncina rados bajic, koji nasim parama iz budzeta snima svoje bljuvotine koje gledaju samo takvi isti i iz iste te stranke! Sramota za filmske susrete, bruka i sramota, i za direktora i za organizaciju i za grad. Za tu ispolitiziranu manifestaciju ne dajem vise ni dinar!

    • Hristivoje

      00:06 // 25. 8. 2018.

      @Nishki, ne loži se čoveče.Niko te i ne pita da li ćeš da daš bilo kakav dinar

  • ko su ovi strucnjaci?

    13:31 // 24. 8. 2018.

    Kakva drzava takva vlast, takav predsednik, takvi ziriji, takvi dobitnici, takvi strucnjaci, svi oni su dokaz kakva je nedodjija Srbija do Kosova.

  • Ljubezni Haralampije

    01:08 // 25. 8. 2018.

    Eee, kolega Saviću... Gledaju te odnekud tvoji omiljeni Džon Ford, Dejvid Lin, Tarkovski, Hičkok... Ali šta ćeš, vunena su vremena... Ipak ovi što komanduju vaspitavali su ukus na Zoranu Čaliću, Milanu Jeliću, Dragoslavu Laziću... a i Sekula je iz tog šinjela izišao... Šta ćeš, pogni glavu i ćuti i ubeđuj sebe da veruješ u to što su ti izglasali...

  • plava modrica

    22:47 // 24. 8. 2018.

    У филмском и ТВ опусу Р.Бајића ништа од уметности. Срамота да понесе ово признање. Мотиви предлагача награде...хм..?

  • Сатирични пролазник

    15:45 // 24. 8. 2018.

    Гос’н Бајић је на таласима успеха из ране младости („Секула и његове жене“, „Секула се опет жени“...) сазрео у комплетног уметника. Може се рећи да је тренутно у свом зениту, што се тиче продуцентског рада.

    Кренувши од врло симпатичне приче „Село гори“, променио је правац и применио time-lapse технику на пројекту „Равна Гора“. Критичари оцењују „Шифру Деспот“ као римејк култне серије „Сељаци“!

  • Djoka

    07:59 // 25. 8. 2018.

    Dno dna...

  • Bane

    09:44 // 27. 8. 2018.

    Ceo dogadjaj je od pocetka ocigledno fijasko.Rados Bajic i nije imao neku konkurenciju. Zasluzan je ali je i cinjenica da nema mnogo umetnickog u njegovom opusu.Snimao je, ali...-postoji ali.Nema veze.Ipak je pristutan decenijama.Veci je problem glup performans od otvaranja,sludjeni Bandjur,sludjeni voditelji,nikakav program,trubaci na plej bek i sludjeni reper sa njima.Gde je gradonacelnik?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: