Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:09, 3. 7. 2014.

| Kultura

Organizovan prevoz na "Bekstvo", bogat prateći program

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Bekstvo-u-prirodu-promo.jpg

Za one koji žele da ovog vikenda provedu veče, noć i jutro na Kameničkom visu na "Bekstvu u prirodu", najvećem festivalu na otvorenom na jugu Srbije, prevoz je 5. i 6. jula organizovan u oba smera.

Oni koji se u subotu okupe na parkingu kod restorana "Gusar" i tu kupe limenku piva, dobiće fiskalni račun koji će im poslužiti kao autobuska karta do festivala sa 14 sati muzičkog programa na dve festivalske bine, Prvi autobus će odatle poći u 16:30, a poslednjih pola sata posle ponoći.

Besplatan povratak autobusima ka gradu obezbediće prvih hiljadu posetilaca festivala koji na reciklažnom punktu na Kameničkom visu recikliraju istu limenku. O terminima za povratak zainteresovani će se informisati na licu mesta. Bekstvo-u-prirodu Prethodna 4 festivala sa nastupima oko 200 izvočača posetilo više od 20.000 ljudi.

Iz organizacije BAUK obaveštavaju one koji na festival krenu svojim kolima da će moći da ih parkiraju na izletištu Dabilo ispod Kameničkog visa odakle će ih takozvani "šatl busevi", koji će voziti od 17 sati do 1:30, odvesti do festivala. 

Tamo će ih na glavnom "Concrete" stejdžu čekati nastup "ambasadora elektronske muzike" Stiva Baga, osim kog će se na tom mestu predstaviti "Unnatural Selection" i "Bauk" di-džejevi,

Na drugom "Forest" stejdžu, kao zvezda večeri najavljen je "Arcadion", producent i di-džej iz Londona. Tamo će nastupiti i MKDSL, DJ Flip, "X-coast", "Madred", "Tjamil", "Shiny D", "Funk Soul Brothers" i "Hardisco".

Ulaz na festival je slobodan, ali je zabranjeno unošenje hrane i pića.


Izložbe, radionice, "stand up" komičari...

Osim muzike, posetioce od 17 do 20 sati na različitim lokacijama na Kameničkom visu očekuju nastupi "stand up" komičara, igranje odbojke na mini-terenu, radionice, izložbe...

"Stand up" popodne - "Concrete" stejdž - nastup komičara poznatog kao Tebrica.

"UPcycle radionica" - druženje posetilaca tokom kog će zainteresovani moći da vide, ali i sami naprave nove od već upotrebljenih predmeta. Radionica je namenjena svim uzrastima. Učesnici mogu da se direktno priključe radionici po dolasku na festival.

"Upcycle izložba" - posetiocima festivala biće predstavljeni ukrasni i korisni predmeti nastali na radionici koja je održana u okviru BAUK meseca. Izložba je prodajnog karaktera, a sav novac koji bude prikupljen namenjen je opremanju ZOO patrole udruženja "Zoo planet".

Imaginarijum Delo umetnice Ljiljane Ivković"Imaginarijum Ljiljane Ivković" - prodajna izložba unikatnih i zanimljivih slika i instalacija od žica, delova računara, plastičnih i metalnih poklopaca...

"Izložba drvenih igračaka iz Dedine radionice" - prilika za mlade roditelje da vide kako i čime deca sve mogu da se zabave i igraju. Kreativne, unikatne i zanimljive drvene igračke iz Dedine radionice jedno su od mogućih rešenja.

"Vinilizacija" - umrežavanje i prodaja starih ploča ex Yu prijatelja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dont miks grendmas end frogs

    00:25 // 4. 7. 2014.

    lepo je sine Petre sto brines o mladima, obrati se npr. gradskoj upravi za omladinu i sport ili slicnoj ustanovi koja je zaduzena za ono sto si ti naveo, ima tamo armija ispijaca kafa. Bauk je zabava!

  • Petar Markovic

    18:26 // 3. 7. 2014.

    Lep događaj za druženje mladih. Ipak meni ovo više liči na bekstvo od problema. Bolje da se mladi slože oko borbe za veću ulogu u društvu, veća radnička prava i podsticaje za nalaženje posla!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: