Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:20, 16. 1. 2018.

| Kultura

Ostalo još malo promotivnih karata za jubilarni “Nišvil”

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Nišvil
I dalje nepoznato ko će svirati na jubilarnom "Nišvilu"; foto: Vanja Keser

Iako još nije objavljeno ko će nastupiti ove godine na jubilarnom Nišvilu, organizatori podsećaju da uskoro ističe akcija u kojoj kompleti karata mogu da se kupe za 1.500 dinara. Od 21. januara ulaznice za niški džez festival koštaće 2.000 dinara.

35. Nišvil održaće se od 3. do 12. avgusta u niškoj Tvrđavi, a glavni program najavljen je za 9, 10, 11. i 12. avgust. Organizatori najavljuju da će rekordnih 1.000 učesnika izvesti 250 programa, na 20 stejdževa i bina. Zasad su tajnoviti sa imenima i još nije poznato ko će svirati u Nišu.

Do 20. januara aktuelna je prva promo cena od 1.500 dinara za 25 koncerata na glavnim binama, a od 21. januara komplet ulaznica koštaće 2.000 dinara. Komplet ulaznica će i ove godine važiti za Midnight Jazzdance stage, na kome će nastupiti eminentni svetski i domaći di-džejevi i producenti - dodaju organizatori.

Oni koji kupe komplet ulaznica moći će da posete i Nišvil džez teatarski festival, navode, kao i filmski program Nišvil Movie Summit, koji su oformljeni prošle godine.

Kažu da će komplet karata neposredno pred niški džez festival koštati 4.000 dinara, a pojedinačna ulaznica će moći da se kupi za 1.500 dinara.

Najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje moći će da prati sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice - kažu organizatori.

Komplet važi za jednu osobu i kao i do sada, na početku festivala se na ulazu karta poništava i umesto nje se dobija narukvica. Mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, a lokacije za Niš dostupne su - ovde.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • xyz

    13:48 // 16. 1. 2018.

    Ali ako dune vetar, vezi kartu macku o rep..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: