Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:18, 10. 6. 2013.

| Kultura

Otkazani nastupi na Nišvilu

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
f

Nakon odluke Ministarstva kulture da uskrati finansijsku podršku “Nišvilu”, organizatori tvrde da su bili primorani da otkažu neke od nastupa.

Ljubitelji džeza, kako je rečeno, neće moći da čuju “Svitu o toleranciji” u izvođenju Internacionanog maximus big banda i hora, ni da prisustvuju planiranom nastupu Kvarteta Davida Mareya i Blues Brothers Banda.     

- Otkazan je nastup Kvarteta Davida Murraya sa pevačicom Macy Gray, planiran za 15. avgust, kao i Blues Brothers Banda, planiran za 18. avgust - navodi organizator.

Saopšteno je i da su prekinuti pregovori sa menadžmentom slavnog glumca i muzičara Hugha Lauria, poznatog po naslovnoj ulozi u seriji Dr. House.

- On je želeo da na Nišvillu promoviše svoj novi album i pristao da za trećinu smanji svoj uobičajeni honorar - navode organizatori festivala.

Festival trenutno traži bendove koji bi mogli da popune mesta u programu što je sada, kada je većina poznatijih izvođača već zaključilo raspored koncerata do kraja jeseni, prema rečima organizatora veoma teško.

Nastupi svih izvođača čije je učešće do sada već najavljeno u medijima i na sajtu Nišvilla, kako je rečeno, ne dovode se u pitanje.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • hedonist

    18:27 // 11. 6. 2013.

    .... " a sve u okviru proslave 17 vekova milanskog edikta".

  • Vlada Mijajlović

    10:45 // 11. 6. 2013.

    Neka se svi zaposleni u gradskim,opštinskim i drugim službama,direkcije,agencije,upravni odbori,odreknu jednog dela 2do5 posto od jedne plate i nek pokažu koliko im je stalo,solidarno za Nišvil

  • kobre

    08:45 // 11. 6. 2013.

    Ovi ima da uniste ovaj grad skroz! dokle vise tako nije ni cudo zasto smo izgubili Kosovo. Ista prica sada sa juga Srbije mladi napustaju ovaj kraj zato sto ovde nema buducnosti.Eh srbijo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: