Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:57, 5. 5. 2011.

Otvorena izložba "Mladi 2011"

U galeriji Duvanske industrije u Nišu otvorena je izložba najboljih radova pristiglih na konkurs Niš art fondacije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • prof.Milan Simović

    22:36 // 12. 5. 2011.

    Primetio sam da ste obrisali moj komentar,mogu vam reći da me to nije nimalo iznenadilo jer živimo u "demokratskoj" državi u kojoj svako može da kaže šta želi! Ovim svojim postupkom ste samo pokazali da sam u pravu a vas je očigledno zabolela istina. I kao što kaže Neda Arnerić,da parafraziram,Andrea već dugo saradjuje sa nama pa je i bio red da dobije nagradu... Izgleda da nagrade dobijaju samo oni koji saradjuju i ostale uvlake i poslušnici. Isti je to kadar kao i ona devojka sa previsokim štiklama što se prostrla pred svima a da nije bila u stanju da zapamti jednu rečenicu. Ja sam predugo radio na inostranim univerzitetima da bih tek tako preko noći zaboravio šta su prave vrednosti,talentovana i pametna deca. Ima jedna naša stara izreka,čega se pametan stidi,lud se ponosi!

  • nina

    20:05 // 10. 5. 2011.

    Tragično ili komično prosudite sami!!!!!

  • Vitomir Ognjanović

    10:37 // 13. 5. 2011.

    @prof.Milan Simović Pre svega želim da Vam se lično izvinim zbog uklonjenog komentara,
    do čega je došlo kada smo brisali ogromnu količinu spama u komentarima.

    Zamolio bih Vas ako je ikako moguće da ponovo postavite taj komentar, a mi ćemo ga objaviti i vremenski pozicionirati gde treba.

    Još jednom hvala na razumevanju.

  • Dado Djuric

    18:14 // 5. 5. 2011.

    Bravo! Pravi covek za dodelu nagrada - ministar trgovine i poljoprivrede !!!!!!!!!!! daruje nagrade u sred fabrike duvana/cigareta koja itekako ima poslovne odnose sa ovim ministarstvom. Da ovo nije konflikt interesa? Smrdi, pushi se na sve strane......

  • Slobodan Konstantinovic

    14:26 // 10. 5. 2011.

    Ova vasa umetnost moze da prodje samo u ovoj truloj Srbiji, mada ne bi ni ovde mogla proci da neko ko je dobio nije necija svalerka ili dete nekog ko vazi za -nekoga- . Inace ova jedna u nizu sramota, od mnogih, je samo dokaz da je Srbija odavno trula. Spagete za pobedu! HAHAHAHHA
    P.S. Lepo je to sto u nasoj "demoNkatskoj" SVrbiiji ponizavate zenei dodeljujete nagrade za rad zenu-kravu-milka!
    Inace posto nam je 80 posto nacije debili moram da se spustim na ovaj debilni nivo i da napisem ovako jer je drugacije ovde i ne moze da se razume, a i kako bi kad OVAKVI NE-RADOVI pobedjuju.

  • jelena

    13:55 // 9. 5. 2011.

    Bravo! Ova tacna sa špagetama je dobila 10.000 evra?!?!?!? Svaka čast! Pa deca u vrtiću bolje rade od ovih vaših umetnika! Sram vas bilo!!! Dokle ćete da gurate svoje izgubljene slučajeve, švalerke, rođake i pustite prave umetnike na svetlo dana. Zato i jesmo propala zemlja, zato što se uvek u prvi plan guraju oni koji veze nemaju ni sa čim. Ovo je sramota (svake godine!!!), ovakvi "radovi" da dobiju nagrade! Pa ne zna se šta je gore, katastrofa! Ni trunke talenta ovde nema! I nemojte posle da se vadite na ono "vi prost svet to ne razumete" jer ovde nema šta da se razume! Ljubičasta polukrava... pa to može svako da nažvrlja za 10 minuta... baš su vam se umetnice potrudile! UUUUUUUUUUAAAAAAAAA!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: