Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:35, 3. 10. 2012.

| Kultura

Parni valjak "Unplugged" u Nišu

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
Parni valjak Niš
Fotografija sa prošlog koncerta iz Niša; foto: Dunja Dopšaj

Legendarni ex-yu bend "Parni valjak" nastupiće krajem oktobra u Nišu, ovog puta u unplugged verziji.

S obzirom da su Aki i ekipa već svirali prošle godine u Nišu, organizatora tvrde da će gosti koncerta ovog puta videti potpuno drugačiji performans u odnosu na prošlogodišnji.

- Ne radi se o istom koncertu, odnosno programu kao prošle godine. Reč je o unplugged varijanti, koja će prvi put biti prezentovana Nišlijama - kaže promoter koncerta Aleksandar Vuković.

Koncert je zakazan za petak 26. oktobar u hali Čair, a detalji u vezi sa ulaznicama očekuju se početkom naredne nedelje.

Parni valjak je sa svojim hitovima iz osamdesetih godina „Uhvati ritam“, „Lutka za bal“ i drugim prošle godine okupio neočekivanih 15.000 posetilaca u Tvrđavi. Kako je to izgledalo možete pogledati u posebnom tekstu - ovde.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Вилин

    20:39 // 4. 10. 2012.

    Џони врати се из Холандије само на пар дана и разбуцај ове њање Акија, Мерлина и компанију :)

  • Ivan_Djura

    15:17 // 4. 10. 2012.

    Sjajno je to sto dolazi jedna tako velika grupa u nas grad, da se i mladja populacija malo urbanizuje i cuje kvalitetnu muziku.Ja prizeljkujem i dolazak ostalih legendarnih bendova, poput Divljih jagoda, Pusenja(iako nema Neleta), Generacije 5, Smaka, Galije, Crvene jabuke i ostalih, Corba i Kerber uz Van gogh su bili, uzivali smo na tim svirkama i nadamo se da ce ih opet biti.Nema bolje muzike od ex-yu roka, za tu vrstu muzike nema vremenske dimenzije, ovo sto se danas slusa traje par meseci upravo zato sto je jako "kvalitetno"!

  • Ivan MIlovanovic

    11:04 // 4. 10. 2012.

    Kelti, Bjesovi i Negativ su bendovi za Banovinu, prevelika je za njih hala. Uostalom, neka probaju, sto ne dodju? Pozovite ih. Neko se zali sto su Spark i Studio folkoteke.. Pa TO je ono sto se trazi, ako zabrane tu vrstu muzike propasce, jer se jedino to isplati. Evo, organizujte se i napravite dikoteku sa drugacijom muzikom pa budite konkurencija. Garantujem da ce 2/3 grada da ide u folkoteke. Takva nam je sredina postala. I ja bih voleo da razni drugi bendovi sviraju u hali, ali ne isplati im se..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: