Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:41, 5. 10. 2012.

| Kultura

Porodični vikend u bioskopu "Vilin Grad"

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
h

Najmlađi i njihovi roditelji će u bioskopu "Vilin grad"  tokom 6. i 7. oktobra od 12 do 16 časova moći da odgledaju brojne porodične filmove, kao i da se prepuste mnogobrojnim zanimljivim aktivnostima. 

Među filmovima koji će ovog vikenda biti na repertoaru su "Hrabra Merida 3D", "Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D", "Madagaskar 3: najtraženiji u Evropi", kao i novi animirani film "Hotel Transilvanija". Premijerno će biti prikazan i "Gumeni Tarzan 3D".

Pored odličnog izbora filmova i celodnevne zabave mališani koji posete bioskop „Vilin Grad“ moći će da se druže sa maskotama i klovnovima, da učestvuju u „facepainting-u“ i likovnim radionicama.

Drugi dan vikenda, 7. oktobar, rezervisan je za zagrevanje za 8. Dečiji filmski festival KIDS FEST, koji će se od 15. do 21. oktobra, pored drugih bioskopa u Srbiji, održati i u bioskopu „Vilin Grad“. Više o festivalu može se naći na adresi www.kids-fest.com.

Porodični vikend će doneti mnoge pogodnosti korisnicima kartice Porodičnog film kluba, a više o tome kako da nabavite karticu možete pronaći ovde.

Celokupan program za vreme trajanja možete pogledato na njihovom sajtu.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • natasa

    16:01 // 6. 10. 2012.

    Drago mi je da se u nasem gradu odrzava neka manifestacija i za najmladje. Videla sam Dacin rad i ranije, dete mi je bilo na rodjendanu gde je ona bila animator, medjutim danas na trgu su bila dva klovna koja su me odusevila kako radom tako i izgledom. Kostimi su veseli i lepi i dete mi se sa odusevljenjem igralo dok je od Dace plakalo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: