Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:57, 3. 2. 2013.

Posećeno književno veče sa temom “Bukovski”

Vece-Bukowskog-4.jpg Foto: Marko Pekić

Sinoć je u maloj sali bioskopa “Kupina” pred oko stotinak ljudi održan interaktivni omaž Čarlsu Bukovskom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Novica Zivkovic-Stiv

    15:51 // 3. 2. 2013.

    Kao pisac je bio interesantan, ali posvetiti vece takvoj perverznjacini je kraknje neukusno. Bolje da su organizovali kraci kurs o bludnicenju nego ovo.

  • bagra

    16:16 // 3. 2. 2013.

    Iz vesti mi nije jasno ko je organizovao i ko je vodio ovu tribinu? pre nego što odem na neku tribinu ili književno veče želim da se informišem ko su učesnici, jer njihova kompetentnost i stručnost određuju da li ću ići li ne. Ovako, niti sam iz ove vesti saznao ko je organizator niti ko je govornik, jedino znam da se događaj odigrao u Kupini.

    • Nikola Markovic

      11:00 // 4. 2. 2013.

      Ja sam pokusao da dodjem do organizatora i koliko znam organizator samog projekta je bioskop Kupina. Trenutno govorim kao posetilac a ne kao izvestac. Dakle, nije bilo odredjenog govornika na temu. Vece je kao sto rekoh bilo interaktivno sto znaci da su svi bili govornici. Ako je bas bitno mada mislim da nije, na bini se jesu nalazili tzv. voditelji programa koji su studenti knjizevnosti. Ipak, citavo se vece svelo na komunikaciju medju publikom. Prema tome smatram ne toliko vaznom informacijjom ko je bio prvi medju jednakima. Stoga je i ne pomenuh. Prijatno

  • Marija

    01:06 // 4. 2. 2013.

    Što se ne organizuje veče posvećeno recimo Dostojevskom ili nekom drugom ozbiljnom piscu koji nije pisao, poput Bukovskog, o ejakuliranju u puding, i o drugim stvarima i vulgarnostima bez smisla, na koje se omladina danas "loži". Nije strašno što postoji Bukovski, on je opisao jednu stvarnost, strašno je što nalazi toliko poklonika kojima su super njegov način života i njegov odnos prema svetu, životu, vrendostima.

  • Nemanja Ilic

    11:16 // 4. 2. 2013.

    Ako vam se ne svidja, sta komentarisete onda?!

  • Jelena Jovanovic

    18:51 // 4. 2. 2013.

    Vece je bilo lepo i treba ih biti vise :) ... Domacini su napomenuli da licnost kojoj ce biti posveceno sledece knjizevno vece , moze biti bilo koji autor , cak su i pozvali da gosti sami odluce ko bi to mogao biti iduci put .

  • Bioskop Kupina

    15:48 // 8. 2. 2013.

    Hvala puno svima koji su prisustvovali! Sada ćete imati priliku da sami odaberete temu/autora o kome ćemo pričati. Dajte svoje predloge, učestvujte, predstavite sebe, prezentujte svoj rad! Dobrodošli su svi kreativni ljudi! :)))
    https://www.facebook.com/bioskopkupinafilm?ref=hl

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: