Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:02, 19. 9. 2013.

| Kultura

Potpisivanje knjige “Dan kada je Zemlja nosila suknju”

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
dan-kada-je-zemlja.jpg

Večeras od 18h na štandu Niškog kulturnog centra, na Sajmu knjiga na Trgu kralja Milana Dejan Hristov će potpisivati knjigu “Dan kada je zemlja nosila suknju”.
    
Roman, kako navode iz NKC-a, govori o večitoj borbi polova, u ovom slučaju proučavana i posmatrana iz ugla dva vanzemaljca, Ikeda i Palesa.

U univerzumu postoji samo planeta-Zemlja, gde se ženski rod bori za ravnopravnost, i upravo tu pojavu vanzemaljska napredna rasa proučava kao anomaliju. Žene na njihovoj planeti zapravo svesno odbijaju da budu ravnopravne, zato što su ovako u boljoj poziciji - ne moraju da rade i mogu svakodnevno da odlaze u šoping, bez stresa i nošenja “bremena muškosti“.

- Kroz seriju naizgled nepovezanih događaja i razotkrivanja kako će se završiti Armagedon, zašto je bila propala Atlantida, kako je kod žena nestala Adamova jabučica, šta se krije iza izuma šampanjca, šta se desilo u Rozvelu '47, kako i kada su žene počele u paru da odlaze u toalet, ko je organizovao spaljivanje veštica u srednjem veku i još mnogo, mnogo toga, u knjizi se na komičan način sukobljavaju i porede dva naizgled vanzemaljski različita sveta - kažu iz NKC-a.

Dejan Hristov rođen je 1980. godine u Surdulici. Detinjstvo je proveo u Dimitrovgradu, a preselio se u Niš 1999. godine gde je upisao Medicinski fakultet.

Svoj prvi roman "Anomalija zvana žene“ objavio je 2005. godine, a roman “Dan kad je Zemlja nosila suknju“ je njegov nastavak.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Uros Tosic

    13:34 // 19. 9. 2013.

    Nisam siguran ali mislim da postoji još jedan font koji nije stavljen na koricu. Nesum školovala!!

  • Saritta

    13:21 // 19. 9. 2013.

    Sve pohvale štićenicima ustanove za ometene u razvoju koji su dizajnirali korice, kao i autoru koji je možda slab pisac, ali zato koristi krupan tekst, da se i mi penzioneri nasmejemo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: