Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:39, 23. 4. 2020.

| Kultura

Pozorište lutaka prikazuje "Malog princa" i "Novogodišnju avanturu"

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Predstava Novogodišnja avantura Pozorište lutaka
Predstava u kojoj se takmiče junaci raznih Diznijevih bajki; foto: Pozorište lutaka

Čuveno delo Antoana de Sent Egziperija Mali princ na daskama niškog Pozorišta lutaka, kao i neobična predstava Novogodišnja avantura prikazivaće se ove nedelje na YouTube kanalu niškog teatra za najmlađe.

Tako najavljuju da će u četvrtak, 23. aprila na Facebook stranici pozorišta biti objavljen link putem koga će moći da se pogleda Mali princ.

Maštovite lutke, živa igra, originalna muzika i predivan dizajn nude jedinstven multimedijalni doživljaj. Svi odrasli su nekada bili deca, mada se malo ko seća svih čari detinjstva, ali ova zapanjujuća i lepa priča će svakoga na to podsetiti. Mali princ je zapravo priča o ljubavi, odgovornosti, žrtvi, radosti i životu - piše u opisu predstave.

U nedelju, 26. aprila, mališani će moči da pogledaju Novogodišnju avanturu. U ovoj predstavi se pojavljuju likovi iz najpoznatijih Diznijevih bajki, koji se takmiče, a podeljeni su u dve ekipe: Zloće i Dobrice.

Odgovaraju na pitanja iz opšte kulture, takmiče se u pevanju i plesu i treba da otkriju tajanstvenu ličnost. Kviz vodi šarmantni voditeljski par, Zvezdana i Zvezdan. Tokom predstave deca mogu da navijaju za svoje favorite, da ih bodre i pogađaju tajanstvenu ličnost - stoji u opisu predstave.

Podsetimo, zbog vanrednog stanja izazvanog epidemijom virusa korona zatvorene su i kulturne ustanove, ali su i Pozorište lutaka i Narodno pozorište našli način da svoje stvaralaštvo podele sa publikom, puštajući snimke predstava onlajn.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vuk

    12:29 // 5. 5. 2020.

    Odlično radite. Zamerka je što ne poštujete publiku i puštate prastare predstave koje se jako slabo čuju i snimak je lošeg kvaliteta.Zašto ne puštate noviju produkciju?Da li je to naređenje direktorke? Molim vas SKLONITE JE!Pomozite pozorištu!!!

  • Marija

    12:01 // 26. 4. 2020.

    Divni ste. Obozavamo vase predstave i sa velikim zadovoljstvo smo gledale svaku. Hvala i za ove on line predstave. Veliki pozdrav za ove divne glumce i ljude.

  • Mara

    08:53 // 23. 4. 2020.

    Svaka čast uvek ste bili i bićete najbolji pozdrav za ceo kolektiv lutkarskog a posebno za najbolju ljudi glumicu Dusku Djordjevic

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: