Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:00, 23. 10. 2012.

| Kultura

Predstave u Narodnom od novembra

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
A

U niškom Narodnom pozorištu najavljuju da će nova sezona početi prve nedelje novembra kada se očekuje da budu završeni radovi na rekonstrukciji zgrade.

Novopostavljeni direktor pozorišta Ivan Vuković kaže da će radovi zbog kojih je sezona kasnila biti završeni do kraja meseca.

- Od prve nedelje novembra krenuće probe za prvu predstavu za koju je planirano da izađe decembra - kaže Vuković.

Novi direktor nije želeo da otkriva o kojoj se predstavi radi, ali kaže da će i to biti poznato početkom narednog meseca.

Dok očekuju prvu ovogodišnju premijeru, Nišlije 24. oktobra u Pozorištu lutaka mogu pogledati predstavu "Mačoizam" , a od idućeg meseca i ostala dela koja su bila na repertoaru prethodne sezone.

Vuković, koji je direktor pozorišta tek mese dana kaže da je stanje koje je zatekao bilo dobro.

- Pozorište ima probleme koje ima svaka kulturna institucija poslednjih par godina, ali ne postoji nijedan poseban problem - objašnjava Vuković.

On dodaje da je saradnja sa zaposlenima veoma dobra i napominje da je zadovoljan što će radovi do kraja meseca biti završeni i što će konačno početi probe i predstave.

Vuković najavljuje da će niško Narodno pozorište uskoro dobiti i novi sajt.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mika

    20:28 // 23. 10. 2012.

    Ma, uopste ne moraju da zure...... Sta vise- nek zatvore pozoriste na duze vreme..... dok ne dodju neke nove, talentovanije generacije pozorisnih radnika i umetnika i kada se upravnici ne budu postavljali po politickoj podobnosti- vec birali putem javnog konkursa. U NP-u vec poduze vreme zaista nema sta ni da se vidi ni da se cuje.

    • M

      09:50 // 24. 10. 2012.

      Idi pitaj Bilju Bajku zasto ne radi pozoriste! Ono sto jedna budala upropasti za minut, to pet pametnih ne moze da popravi za mesec dana!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: