Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:18, 9. 7. 2012.

| Kultura

Proglašeni najbolji orkestri na "Vlasinskom letu"

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
Ajdinovići
Orkestar Elvisa Ajdinovića iz Surdulice

Odlukom stručnog žirija, orkestar Elvisa Ajdinovića iz Surdulice, proglašen je za najbolji trubački orkestar "Vlasinskog leta 2012", dok je po oceni publike orkestar Ekrema Mamutovića iz Vranja dobio zvanje "Prva truba Vlasinskog leta".

Plasman za ovogodišnji 52. Sabor trubača u Guči, pored Ajdinovića, izborili su orkestri: Ekrema Mamutovića iz Vranja, Saše Krstića iz Zagužanja, Bojana Ristića iz Vladičnog Hana, Marijana Krstića iz Zagužanja, Bojana Krstića iz Vladičinog Hana, Božidara Nikolića iz Grdelice i Siniše Stankovića iz Zagužanja.

Sve ove nagrade na 27. manifestaciji dodelio je stručni žiri u sastavu dr Mirjana Zakić, etnomuzikolog, profesor Fakulteta muzičke umetnosti iz Beograda, Marija Ivanović, diplomirani etnomuzikolog i Verica Slavković profesor muzičkog vaspitanja.

Vize za Guču izborili su i omladinski orkestri Kristijana Azirovića iz Bojnika, Kristijana Trajkovića iz Zagužanja, Dragoslava Dimitrijevića iz Surdulice, Emira Salkovića iz Bojnika, Isidora Zećirovića, takođe iz Bojnika i Vladimira Ivanovića iz Zagužanja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Zerlergaahh

    00:16 // 10. 7. 2012.

    Ma gde je Ekrem prwa truba on je dobio publicku trubu a prwa truba je Sasa Krstic iz Zaguzanje...!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: