Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:48, 29. 9. 2021.

| Kultura

Projekcija filma ”Toma” ipak u leskovačkoj Hali sportova, nevakcinisani moraju da se testiraju

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
film toma
Promena plana dan pre projekcije, Ilustracija; foto: Instagram TomaZdravkovicFilm

Iako je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavio da će projekcija filma Toma biti održana u dvorištu Gimnazije, usled mogućeg lošeg vremena, film će biti prikazan u velikoj hali SRC ”Dubočica” sutra od 20 sati. Građani će karte u toku dana moći da preuzmu na štandovima koji su postavljeni u centru Leskovca, a svi nevakcinisani građani će pre ulaska u halu morati da urade antigenski test.

Još prošle nedelje najavljena je spektakularna projekcja filma Toma, koja je trebalo da bude održana u dvorištu Gimnazije, međutim samo dan pre prikazivanja filma, direktor TOL-a Nebojša Kocić saopštio je da će zbog nestabilnih vremenskih uslova film biti prikazan u Hali sportova.

Imali smo od početka dve opcije. S obzirom na to da je i za sutra najavljeno nestabilno vreme odlučili smo da projekcija ipak bude u velikoj hali SRC ”Dubočica” od 20 sati. Pridržavaćemo se svih propisanih epidemioloških mera, a svih 1.000 ljudi biće smešteno na zapadnoj tribini. Sedišta na kojima neće moći da se sedi biće obeležena - rekao je Kocić.

Karte za film biće deljene danas ispred spomenika Tomi Zdravkoviću, preko puta LKC-a, kao i u dvorištu Šop-Đokićeve kuće. Kako je saopšteno na konferenciji, na projekciju filma će moći da uđu i oni koji nisu vakcinisani, ali će morati pre toga na punktu ispred hale da urade antigenski test. Toma film karte Vakcinisani osim karte moraju poneti potvrdu o vakcinaciji, nevakcinisani pre ulaska moraju da se testiraju; foto: M. M.

Molimo sve koji danas preuzmu karte i vakcinisani su da sa sobom sutra ponesu potvrdu o vakcinciji. Oni koji nisu primili vakcinu pre ulaska u halu biće testirani i ako je test negativan moći će da prisustviju. Takođe, apel svima da dođu ranije kako bi izbegli nepotrebne gužve - saopšteno je.

Podsetimo, Gradski većnici su juče doneli odluku da se iz budžeta Grada za projekciju filma izdvoji 1,8 miliona dinara, a kako je objasnio direktor TOL-a, pored 600.000 dinara koji će biti izdvojeno za štampanje knjiga ”Toma Zdravković - 68 neispričanih priča”, 200.000 je PDV, dok će milion dinara koštati sama projekcija, dolazak glumaca, donošenje platna, razglasa i svega ostalog što prati projekciju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • JUZN1

    19:00 // 29. 9. 2021.

    @nislija86
    A ti mozes i u oko da se bodes ako zelis i vi ste se nama smucili sa tim vakcinama...
    Ti ces nekom nesto da pricas botu nebeski !

  • slavko

    14:42 // 29. 9. 2021.

    Zdravi moraju da se testiraju jer su zdravi,a vakcinisani mogu i da prenose virus,ali su vakcinisani,ko ovde koga...i dokle?

    • profesor

      14:55 // 29. 9. 2021.

      alo, pametan, pogledaj istraživanje sa kragujevačkog medicinskog fakulteta - nevakcinisani se 3.3 puta češće razvoljevaju, 5.4 puta češće hospitalzuju

    • profesor

      14:56 // 29. 9. 2021.

      i dokle više sa vašim hirovima?! Nećete vakcine, nećete maske nećete testove?! Oćete možda i da vozite bez dozvole, jer i ovi sa dozvolama prave udese

    • nislija86

      15:16 // 29. 9. 2021.

      vakcinisi se i ti pa se slobodno setaj i prenosi virus.Smucili ste mi se vise sa takvim izjavama. samo ponavljate jedno isto kao papagaji.

    • slavko

      17:32 // 29. 9. 2021.

      @profesor,ima puno razlike od profesora do profesora,nekad treba da mucnes svojom glavom,i na tarabi pise da je...a nije,tako da...

  • Čudesni dribling

    14:30 // 29. 9. 2021.

    Mesko štampAo karte sa latinicu. SveCki čovEk, nema šta, Kemprič, Oksvort, ovo, ono...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: