Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 1. 11. 2012.

Promo cena karata za Nišvil

s

Od 1. novembra počinje pretprodaju ulaznica po ceni od 2.000 dinara za predstojeći Nišvil koje će se održati od 15. do 18. avgusta 2013. u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Aca

    18:16 // 1. 11. 2012.

    Ja ću da čekam da se podele one besplatne karte pa ću da ih kupim kod tapkaroša za male pare ili ću da uzmem neku propusnicu, toga bar ima kolko hoćeš na Nišvilu.
    Svake godine ispadnem budala kad vidim ko sve uđe za džabe, a ja kupujem komplet po regularnoj ceni. Budala, mislim da na taj način pomažem Nišvilu da opstane kao džez festival.

  • Free

    23:28 // 1. 11. 2012.

    Ja dosad nisam ni jednom platio ulaznicu a usao sam kad sam hteo. Na dve propusnice jedno vece je uslo nas bar 50. A sto se Nisvila tice, svake godine sve manji kvalitet. Sve i svasta se trpa pod naziv jazz, koncerti koji ne pocinju na vreme, zadnji izvodjac svira pred praznom tvrdjavom, toaleti stroka ziva, bez svetla, papira, sapuna.... Ove godine nigde nije mogla da se kupi koka kola i sl, nego neki Beni kole - proizvodi neke no name sodare.... Pod nije pokriven, pa posle koncerta, kao da si bio u svinjcu...

  • Predlog

    01:07 // 2. 11. 2012.

    Slazem se sa njima, mnogo je bolje da napravite neki novi sistem da se sprece takvi ulazi... Mozda je bolje da nas pecarite kao svinje, bar ce da se zna ko je stvarno bio a ko nije

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: