Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:57, 25. 9. 2012.

| Kultura

Promocija knjige Željka Mitića

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
bib
foto:.panoramio.com

U čitaonici Narodne biblioteke "Stevan Sremac" u petak 28. septembra će biti održana promocija knjige antologije američke književnosti "Dan kada je umrla Lejdi Gaga".

O knjizi će govoriti priređivać antologije i urednik izdavačke kuće "Peti talas" Željko Mitić i književnik Zoran Pešić, a početak je zakazan za 19 časova.

U subotu 29. septembra u 12h biće održan miting poezije "SKINIMO MASKE! SKINIMO MASKE! LET US TAKE OUR MASKS OFF! NEHMEN WIR UNSERE MASKEN WEG! SNIMAEM MASKI!" u Kopitarevoj ulici, kod spomenika "Stevan Sremac, Kalča i Čapa".

Miting se organizuje povodom intarnacionalne akcije "100.000 pesnika za promene" koja se tog dana održava širom sveta, a učestvuju Fizisti, Društvo književnika Niša, Književni klub "Prejaka reč", Književni klub "Tekstura" i pesnici grada Niša.


 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: