Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:46, 21. 5. 2011.

| Kultura

Promotivne cene karata za Nišvil

Autor:Izvor:Nišville, Južne vesti

NIŠ - U toku je druga faza pretprodaje ulaznica po promotivnim cenama za predstojeće izdanje Nišvila koje će se održati od 11. do 14. avgusta 2011. u niškoj Tvrđavi.

Komplet karata za četiri festivalske večeri košta 2.600, a po već ustaljenoj tradiciji učenici i studenti uz indeks ili đačku knjižicu mogu kupiti komplete ulaznica po ceni od 2.100 dinara.

Od utorka, 24. maja biće puštene u prodaju i pojedinačne Karte po ceni od 800, VIP Kompleti od 3.000, kao i pojedinačne VIP ulaznice za 1.000 dinara po večeri.

Iz Nišvil festivala podsećaju da se sve kategorije karata sa bilo koje destinacije u zemlji i inostranstvu mogu kupiti preko prodajne mreže Card Service-a i Eventima putem vaučerske prodaje, kupovinom “fizičkih” karata, kao i online prodajom na: www.tickets.rs i www.eventim.rs

U Nišu se karte mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima – City radio (Ćirila i Metodija 24) i Big Star (Cara Dušana 65), na prodajnim mestima Card Service-a u ekspozituri Privredne Banke Beograd u Nišu (ulica Cara Dušana 33a), u knjižari Vulkan u TC Merkator (Vizantijski bulevar 1), u knjižari Delfi/Laguna (Voždova 4) i u knjižari Indigo (Obrenovićeva 39 – pešačka zona, preko puta TPC Kalča). Karata ima i na prodajnim mestima Turističke Organizacije Niša – TON (Voždova 7 i na samom ulazu u Tvrđavu), u Energy music shop-u (TPC Kalča – prizemlje).

Studentski kompleti za sada se mogu naći isključivo na prodajnim mestima Card Service-a i Eventima.

Promotivne cene kompleta i pojedinačnih karata biće aktuelne do 30. juna.

Inače, na Nišvillu 2011 nastupiće i Tom Harrell Quintet, Hans Dulfer Band sa specijalnim gostom Candy Dulfer, Sly and Robbie ft. Junior Reid, Mungo Jerry Blues Band, May Nova Band ft. Rick Margitza...

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: