Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:25, 15. 3. 2013.

| Kultura

Radionica “Praistorija porodice Kruds”

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
Untitled.jpg

Od 16. marta najmlađe Nišlije će u bioskopu Vilin grad biti u prilici da pogledaju film “Kruds 3D”, a od 12 do 16 časova u holu bioskopa moći će da učestvuju u radionici “Praistorija porodice Kruds”.

U okviru radionice biće, kako je rečeno, mnogo zanimljivih aktivacija za mališane kao što je pravljenje praistorijskog nakita, oruđa i fosila i pećinsko oslikavanje.

"Kruds" je priča smeštena u fiktivnu preistorijsku eru i prati neobičnu porodicu koja živi u pećini. Ova komična 3D saga sinhonizovana je na srpski jezik, a studio “Dreamworks Animation“ ovu jezičku verziju svrstava među deset najboljih sinhronizacija od preko pedeset jezičkih verzija koje su se snimale u raznim zemljama širom sveta, saopštavaju u bioskopu.

Glavnim junacima, kako je navedeno, glasove su pozajmili domaći glumci. Dragan Vujić je reditelj sinhronizacije, ali i Grag, tvrdoglavi otac koji misli da “sve što je nepoznato, treba izbegavati“. Ip, neustrašivoj tinejdžerki glas pozajmljuje Ivana Popović. Babi sa neobičnim smislom za humor i još neobičnijim sposobnostima za preživljavanje glas daje Đurđija Cvetić, a majku i mlađeg brata u ovoj neobičnoj porodici igraju Vesna Paštrović i Stevan Piale. Marko Janketić pozajmiće glas Gaju, mladiću iz druge porodice, koji će Krudsima pomoći da savladaju strahove i upuste se u nove avanture.

"Kruds" se, prema najavama daje od 11, 12, 14, 16 i 18 sati, a kompletan pregled repertoara dostupan je ovde.

Kruds - Trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: