Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:02, 4. 6. 2013.

| Kultura

Radulović nije nastupio, ogranizatori ćute

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
g

Iako je bio najavljen, poznati niški violinista Nemanja Radulović nije nastupio na izvođenju dela “Constantinus magnus”, a organizatore je optužio za nepoštovanje dogovora.

Svetski poznati virtuoz iz Niša na Tviteru je objasnio da je kasno saznao da se koncert prenosi uživo jer to nije stajalo u ugovoru, a da kao ekskluzivni umetnik agencije Valmalete i Universal Music nema prava da sam odlučuje o tome.

- Na dan koncerta organizacija koncerta i moja agencija su probali da sklope novi dogovor koji je prihvacen u 15h. Sat vremena pre koncerta organizacija ipak odlucuje da ne potpise novi ugovor bez obzira sto sam bio na svim probama, proveo dva dana u Nišu na sceni i spremio se za nastup. Odlučeno je da se ne pojavim na sceni. - napisao je Radulović.

Radulović dodaje da je koncert posmatrao iz publike i, kako kaže, podržao divne muzičare sa kojima je sarađivao na probama.

Koordinator kancelarije za Milanski edikt u Nišu Petar Bojović nije mogao da kaže zašto je izostao Radulovićev nastup.

- "Constantinus magnus" je deo republičke proslave obeležavanja jubileja 1.700 godina od donošenja Milanskog edikta, pa tako samo njihov portparol može da komentariše zašto Radulović nije nastupio - kaže Bojović.

Međutim, Ivana Ivanov portparol projekta “Milanski edikt 313–2013, Srbija“, na koju nas je Bojović uputio, nije odgovarala na pozive i poruke novinara Južnih vesti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Katarina

    14:28 // 5. 6. 2013.

    Meni nije jasno kako njemu ugovorom ''jasno nije dozvoljeno da nastupa na koncertima koji se prenose uživo'' (i to je glupost neviđena), ali mu je onda za dodatnih 3000 evra to dozvoljeno?!

    • Vladimir Ilic Lenjin

      17:39 // 6. 6. 2013.

      da tvoje ime vredi milione kao njegovo - onda bi razumela kako stoje stvari u showbiz-u jer iako je klasicna muzika on je najpopularniji nislija na svetu sigurno

  • Snezana Ni

    10:12 // 5. 6. 2013.

    Zalosna sam koliko mi, Nislije malo cenimo svoju rodjenu,nisku decu.

  • Uroš

    22:59 // 4. 6. 2013.

    Pa cute kada su novac planiran za Nemanjin honorar verovatno vec potrošili/podelili! Halapljivo! :@

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: