Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:59, 17. 12. 2015.

| Kultura

"Ratovi zvezda - Buđenje sile" u niškim bioskopima

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
naslovna
"Ratovi zvezda" ponovo na velikom platnu; foto: kupinafilm.rs

U četvrtak 17. decembra u bioskopima "Vilin grad" i "Kupina" premijerno će biti prikazan film "Star Wars - Buđenje sile", a u "Kupini" i "Božić kod Kuperovih". Od 19. decembra, na repertoaru oba bioskopa je i ostvarenje "Alvin i veverice".

Kultno ostvarenje “Star Wars” se vraća na veliki ekran sa filmom “Star Wars - Buđenje sile” u 3D tehnologiji. Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams su, kažu iz bioskopa, udružili snage da bi gledaoce ponovo vratili u daleku galaksiju.

Alvin-SBgr01 "Alvin i veverice" uzbudljiva avantura; foto: kupinafilm.rsU “Kupini” će večeras premijerno biti prikazan film “Božić kod Kuperovih”. Ovo je božićna komedija koja donosi toplu prazničnu atmosferu i podseća kako je Badnje veče najlepše provesti u krugu porodice.

Kada se četiri generacije klana Kuper okupe na proslavi Badnje večeri, niz događaja preokreće veče naopako i vodi ih ka ponovnom otkrivanju porodičnih veza i prazničnog duha - stoji u sinopsisu.

Love-the-Coopers-IMG1-big "Božić kod Kuperovih"; foto: kupinafilm.rsAlvin i veverice: Velika avantura”, na repertoarima od 19. decembra, prati tri živahne veverice Alvina, Teodora i Sajmona koje kreću na putovanje kako bi zaustavile Dejva da zaprosi svoju devojku, jer su uvereni da će ih ostaviti nakon veridbe. Imaju samo tri dana da ga zaustave ili će dobiti zastrašujućeg polubrata, navodi se u opisu filma.

Kompletni repertoari mogu se naći na sajtu “Vilinog grada” i “Kupine”. 

"Star Wars - Buđenje sile" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: