Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:24, 5. 7. 2016.

| Kultura

Koncert "Riblje čorbe" u Nišu za izgradnju azila

Autor:B. J.Izvor:Južne vesti
riblja-corba-foto-vanja-keser
Nišlije očekuju rok-spektakl; foto: Vanja Keser

Legendarni rok bend Riblja čorba održaće veliki koncert 8. jula od 21 sat na Letnjoj pozornici u Tvrđavi. Prihod od ulaznica namenjen je izgradnji azila za nezbrinute životinje u Nišu.

Jedan od najpopularnijih srpskih bendova najavljuje spektakl za 8. jul i, kako kažu, pravi rokerski koncert.

Biće super, ambijent je fantastičan. Davno smo svirali na Tvrđavi i svi se radujemo ovom nastupu kao mala deca- kažu u bendu.

Riblja čorba je jedna od najpopularnijih srpskih i jugoslovenskih rok grupa, osnovana u Beogradu 1978. godine. Bora Đorđević je pre razlaza sa grupom Rani mraz i Đorđem Balaševićem 1978, nekoliko godina proveo u Suncokretima, svom prvom velikom bendu, u kome je još bila i Bilja Krstić.

Riblja čorba Koncert za azil; foto: promoDobitnici su mnogobrojnih priznanja i autori nekih od najslušanijih pesama svih vremena: “Kad sam bio mlad”, “Dva dinara druže”, “Dobro jutro”, “Pogledaj dom svoj anđele”…

Organizator koncerta je “Melos estrada”, a karte se po ceni od 700 dinara mogu kupiti na prodajnom pultu u Obrenovićevoj ulici, u menjačnici "Pirana" i preko “Eventima”.

Podsetimo, Bora Đorđević je sa svojom grupom Riblja čorba početkom 2016. godine snimio pesmu posvećenu recikliranju u kojoj pominje i nišku “Medianu” i ukazuje na značaj reciklaže.

On je nakon problema sa psima lutalicama u Nišu krajem marta najavio da će održati koncert za izgradnju prihvatilišta za pse uz slogan “Dosta je bilo laganja, azil bez odlaganja”.

Riblja čorba- Dobro jutro

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Srdjan

    05:00 // 6. 7. 2016.

    Vise lajkova na FB za kucice nego za svoje sudbine i vesti od kojih vam sudbine i zivoti zavise, predlazem da svi povedu sa sobom i svoje ljubimce i za njih plate jos po jednu kartu te daju doprinos za azil posto onaj u Cairu zjapi prazan pa da koliko toliko "ispeglaju" sramotu politikanata za bacene pare a izmet njihovih ljubimaca po parkovima i ulicama najcesce sakuplja neko drugi.

  • Aleksnadra

    14:16 // 5. 7. 2016.

    Veliko hvala zato što neko misli na divne životinje!

  • Anka

    12:02 // 5. 7. 2016.

    Boro careee

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: