Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:35, 5. 12. 2013.

| Kultura

“Rock N’ Roll Rebel” u Nišu

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
storm.jpg
"Forever Storm" će prvi put svirati u Nišu

“Forever Storm”, “Cepeni ćunci” i “Revolution” nastupiće u subotu, 14. decembra od 21 sat u klubu “Juridicum” na Pravnom fakultetu u Nišu.

“Forever Storm” je, kako se navodi, jedan od najboljih domaćih hevi metal bendova. Nastali su u Kragujevcu 2006. godine, a prvi put će gostovati u Nišu.

c "Cepeni ćunci" su na sceni od 1991. godine Tokom sedmogodišnje karijere, bend je osvojio brojne nagrade, svirao na najvećem svetskom metal festivalu “Wacken", a njihov debi album "Soul Revolution" iz 2009. godine je proglašen za najbolji album te godine po mišljenju slušalaca radija Beograd 202 i čitalaca portala "Serbian Metal".

“Cepeni ćunci” su pank-rok atrakcija iz Ladovice, navode organizatori, a na sceni su od 1991. godine, a iza sebe imaju dva albuma i uveliko rade na trećem. Bend je više puta svirao u nišu, a zaštitni znak "Ćunaka" su verni fanovi, koji horski pevaju sve pesme ovog kultnog benda, kažu organizatori.

“Revolution” je niški rokenrol bend poznat po brojnim nastupima na moto skupovima širom Balkana, zbog čega su jako cenjeni među bajkerima. Brojne fanove širom zemlje Revolution će obradovati svojim debi albumom pod nazivom ”Motherfucker”,

Ulaznice za ovaj mini fest će po ceni od 250 dinara moći da se kupe u radnjama “CD Sound”, “Music House” od ponedeljka, 9. decembra, dok će na ulazu koštati 300 dinara.

Revolution - Silver Birds

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Rocker

    19:45 // 5. 12. 2013.

    Jedva cekam svirku, posebno naseg Niskog benda REVOLUTION. Momci imaju super energiju i zestoke pesme.

  • Melanija

    14:45 // 5. 12. 2013.

    Provod zagarantovan. Revolution je vrhunski bend, a njihov album koji će biti plasiran na zapadno tržište obećava. Svakako nešto što ne treba propustiti!

  • Obrenovic

    14:36 // 5. 12. 2013.

    Revolution je po meni jedan od najboljih bendova sa ovih prostora. Svaka cast momci, samo prasite!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: