Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:31, 20. 8. 2015.

| Kultura

"Rundek Cargo Trio" pred Nišlijama i u slučaju kiše

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
490x370-800x600-Rundek-4-(1).jpg
Posle dve godine, ovaj trio ponovo dolazi u Niš; foto: JV

Niška publika će sutra, 21. avgusta od 21 sat u dvorištu Banovine moći da uživa u koncertu “Rundek Cargo Trija” koji u okviru regionalne turneje promoviše novi album “Mostovi”. Koncert će, kažu organizatori, biti održan i u slučaju kiše.

Dve godine od poslednjeg koncerta u Nišu, Darko Rundek, violinistkinja Izabel i multiinstrumentalista Dušan Vranić ponovo će niškoj publici svirati stare hitove, ali i nove numere sa albuma objavljenog početkom juna.

Na koncertu ćemo ispreplesti novi album sa starim stvarima, koje se nekako uklapaju u duh 'Mostova'. Nadam se da će niška publika uživati u pjesmama sa novog albuma, mi smo vrlo ponosni na njega - kaže Darko Rundek.

Organizatori napominju da će u slučaju nevremena bina biti pokrivena po festivalskim standardima i da neće biti odlaganja koncerta.

Ulaznice se po ceni od 800 dinara mogu kupiti do sutra u 17 sati u “Vintage shop”- u, knjižarama “Indigo” i “Delfi”, “Energy music shop”-u, kao i na svim prodajnim mestima u prodajnoj mreži “Eventima”. Na svake dve kupljene karte, kažu organizatori, kupci će dobiti besplatan primerak "Mostova".

Na dan koncerta, na ulazu u dvorište Univerziteta od 19 sati, karta će koštati 1.000 dinara.


Fanovi sami napravili spot za novu pesmu

Neposredno uoči koncerta, sarajevska NVO "Art Lab" samoinicijativno je napravila spot za društveno angažovanu pesmu "Ima ih" sa novog albuma "Mostovi".

Spot je sastavljen od niza crno-belih fotografija koje dokumentuju skorašnje društvene proteste na prostoru bivše Jugoslavije. 

Inače, više detalja o samom albumu "Mostovi", možete naći na "Fejsbuku".

Spot za pesmu "Ima ih"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan Boskovic

    17:15 // 20. 8. 2015.

    bitno da je bina zasticena,a to sto narod da pokisne organizatora ocigledno nije briga??Neka se nadje neka aleternativa u slucaju kise,neki Dom Vojke ili slicno ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: