Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:43, 22. 10. 2011.

Ruski spektakl u hali Čair

Kubanjski kozački hor hala čair niš

Ruski Kubanjski kozački hor oduševio Nišlije u renoviranoj hali Čair.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • maja savic

    13:48 // 23. 10. 2011.

    PA STO VI NISTE NESTO ORGANIYOVALI, TRACARE JEDNE , SVE VAM NE VALJA.MA BILO JE FENOMENALNO I NARAVNO HVALA GRADONACELNIKU

    • Branko

      14:54 // 23. 10. 2011.

      Da, gospođo ili gospođice, poznato je i Rusima da su se Gradonačelnik i njegova administracija svojski trudili da postave "prepreke" Projektu otvaranja "Ruskog kulturno-naučnog centra" u Nišu ("Dom mladih"). Neke od prepreka: previsoka cena adaptacije, previsoka cena zakupa, suviše kratak rok za odgovor RF,...

    • mia

      16:27 // 23. 10. 2011.

      U pravu ste,renovirao je halu za velike pare koja ce da koristi samo za odrzavanje manifestacija i politickih mitinga jer za sportske dogadjaje ne ispunjava uslove.Ako za tako nesto treba da budemo zahvalni i pri tom je zaduzio grad toliko, da ce nas na sledecem popisu biti jos manje,onda mnogo trazite od nas.Ali Mile Ilic ispade manji levicar od njega,nije ni bio na performansu,tako da sada ne znamo ko jeko.

  • tanja savic

    22:16 // 23. 10. 2011.

    PA MI SVI DOBRO ZNAMO MILETA I BANETA !!!!!!

  • Dragan Vukadinovic

    23:48 // 22. 10. 2011.

    Molim Vas postavite i onaj klip gde gradjani igraju sa ruskim umetnicama. (Jedino ako se i zbog toga plasite da nas ne kritikuje Brisel).

    Bilo je divno. Treba narod polako da se navikava.

  • Златко Нечевски

    01:32 // 23. 10. 2011.

    Tako to rade Rusi, bravo...a kako rade oni drugi videli smo ovih dana u Libiji

  • smit

    11:26 // 23. 10. 2011.

    Očigledna rusofobija bila je razlog nikakve najave ovog spektakla. U gradu nije bilo nikakvih informacija,ni kada je trebao da bude niti gde sa karte kupuju. Na dan koncerta sam saznao da se karte dele besplatno pa sam pukom srećom došao do dve. A šta narod misli o Rusima, a šta o predstavnicima vlasti, još jednom se videlo na delu. Hvala Rusima na ovom spektaklu. Uzgred, hala je tako "strma" da može glava da se polomi dok se silazi.

    • maja savic

      13:46 // 23. 10. 2011.

      aman ljudi, nista vam ne valja. Pa vi stvarno trazite dlaku u jajetu. SVE JE BILO SUPER I HALA I RUSI I NARAVNO GRADONACELNIK / BEZ NJEGA SVEGA OVOGA NE BI BILO

    • SMIT

      08:56 // 25. 10. 2011.

      Ma bez njega ne bismo imali ovako lepu jesen. Meni je bilo super, ne znam gde si procitala da mi nije valjalo. Malo si nervozna sto ce ovi tvoji da ljosnu izbore.

  • NEBOJŠA

    07:41 // 24. 10. 2011.

    Naježio sam se kada je hor zapevao "Tamo daleko" na čistom srpskom. Konuzina za počasnog građanina Niša! A možda i za gradonačelnika. Pozdrav Draganu Vukadinoviću sa Crvenog Krsta.

  • mia

    12:07 // 23. 10. 2011.

    Hvala Rusima, mi se lepo zabavismo zajedno sa njima, ali cini mi se gradonacelnik jos vise.Nagradili ga lepom ruskom igrom za kasnjenje i nepostovanje gostiju od sat i po.Sramota ! ! ! Ne postuje ljude koje su njegove sugradjene nagradili besplatnim spektaklom. Mada, da je grad nesto ''morao da plati'' sigurno bi stigao na vreme.

  • Milos

    11:08 // 23. 10. 2011.

    Da sam bio bolje informisan o ovome, ne bih propustio sigurno, ovako mi samo preostaje da se zahvalim niskim medijima na blagovremenom informisanju....

  • mile

    11:53 // 23. 10. 2011.

    Sto se najave dogadjaja tice, tv5 je imala eksluzivno pravo snimanja dogadjaja. Pretpostavljam da je organizator prepustio njima najavu

  • Milovan

    01:29 // 23. 10. 2011.

    Sve pohvale za spektakal, bilo je predivno biti večeras u Čairu ali kada vidite i Smonović mr Miloša kako igra sa ruskinjama, utisak je kompletan! Bravo Simo, narod gladuje a ti đuskaš!

    p.s. sad razumem zašto je potrošeno toliko miliona na renoviranje Čaira

    • Dragan Vukadinovic

      01:52 // 23. 10. 2011.

      cuti bre, to je sramota. Nemoj da cuju u DS-u, covek korektno zakasnio na koncert a onda ovo da mu se desi.

    • jana sacic

      15:11 // 23. 10. 2011.

      JAO KAKO STE PROSTI, PA TAKO SE RADI SVUDA U SVETU.TAKO SE NEKOM POKAZUJE DA JE DOBRO DOŠAO. VAMA KRIVO , PA VISE NE ZNATE STA CETE OD MUKE

  • Branko

    09:11 // 23. 10. 2011.

    Ruski spektakl u hali Čair i pored veoma loše najave ovog koncerta. O koncertu sam saznao u "Žikinoj šarenici" a niški mediji ništa. Zašto je izostalo blagovremeno informisanje od strane niških medija (i sajtova) koji tvrde da su od regionalnog značaja. Niški mediji uglavnom objave ono šta se dogodilo a često sa zakašnjenjem i dužim od 24 časa. Da je najava ovog događaja bila bar malo bolja hala "Čair" bi bila mala da primi sve one koji bi hteli da prisustvuju spektaklu. Kvalitet informisanja o budućim događajima (kulturnim i sportskim) u gradu Nišu je katastrofalna! U selima su bolje najavljene fudbalske utakmice i koncerti u domovima kulture nego li što je slučaj u gradu.

    • Predrag Blagojevic

      10:13 // 23. 10. 2011.

      Branko, ovo pitanje bi trebalo postaviti organizatorima. Mi smo juce satima pokusavali da saznamo da li smemo da posaljemo snimatelja sa kamerom, kako da udjemo, gde da nadjemo karte i sl..

    • Milovan

      10:24 // 23. 10. 2011.

      @Branko:
      Nemoj optuživati novinare, nisu oni krivi. Čak je Simonović mr Miloš bio (opet) neobavešten pa je došao sa zakašnjenjem od čitavih sat i nešto. Ali to mu nije smetalo da pokaze svoje plesačke kvalitete, đuskao je na opšte oduševljenje prepunog Čaira!

    • Dragan Vukadinovic

      11:33 // 23. 10. 2011.

      Ovi nasi nisu ni pustili karte u prodaju, vec ih podelili medju sobom. Parket bio prazan u delu bez stolica. Normalno, kad neko dobije kartu za Dz - lako odustane od dolaska. Kao da su namerno zeleli da sala ne bude prepuna. Plasimm se da nista nije slucajno.
      P.S. Neznam dal je sala sinoc prokisnjavala?

  • Ilic Sasa

    12:47 // 24. 10. 2011.

    Fantasticna predstava! Najmanje 80 ucesnika, stotine prelepih kostima, izvanredni pevaci, artisti... Vidi se da su izvodjaci bili motivisani da publici pruze veliko zadovoljstvo.
    Reakcija publike je bila puna odusevljenja i emocija, a pojavljivanje ambasadora Konuzina je pokazala sta gradjani Srbije misle o Rusiji. Dobio je najveci aplauz, sto je i najveci samar nasem aktuelnom politickom vodjstvu i politici koju vodi na stetu srpskih nacionalnih interesa!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: