Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:03, 28. 6. 2014.

| Kultura

Sentimentalno na prvom koncertu Vlada Georgieva

Autor:Nikola MarkovićIzvor:Južne vesti
1
Vlado pevao pred nekoliko hiljada Nišlija; foto: Marko Pekić

Prvi od dva najavljena koncerta poznatog bokeljskog muzičara i kantautora Vlada Georgieva koji godinama radi u Beogradu održan je sinoć na Letnjoj pozornici u Nišu pred nekoliko hiljada Nišlija.

Nakon nešto više od godinu dana od kako je Vlado Georgiev promovisao novi album “Daljina“, sinoć je Tvrđava ponovo ugostila poznatog muzičara.

Pesma “Reci ne ili da” bila je prva pesma koja je otvorila druženje sa publikom u Nišu. Pesme sa albuma “Daljina” obeležile su nastup Vlada Georgijeva iako su se mogli čuti i brojni hitovi sa starih albuma poput “Sve si mi ti” , “Šta bi prijatelji moji” ili “Tropski bar”.

Tehnički problemi koji su bili primetni prilikom izvođenja pesme “Daljina” bili su povod da se Vlado Georgiev posveti publici, šaljivo skrenuvši pažnju na to da je ulaganje u opremu bacanje para jer se publika uvek dobro provodi.

Na niškom koncertu nije izostala ni pesma spevana u koautorstvu sa velikim pevačem iz Nikšića, Rođom Raičevićem koja je Vladu pružila šansu da se pokaže na planu instrumentalnog i vokalnog umeća.

-Vladovi koncerti su uvek puni energije i uvek zrače posebnim sjajem. Atmosfera je bila sjajna a do sada sam često bila na njegovim koncertima. Smatram da je on odličan i kao muzičar ali i kao tekstopisac i da su njegovi koncerti uvek puni iznenađenja - poručila je Nišlijka Anđela Stojanović.

Vlado Georgiev je popularni pop pevač i producent. Do sada ima objavljena tri albuma i nekoliko singlova i dueta. Na muzičkoj sceni aktivan je već skoro dvadeset godina.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zone

    00:02 // 30. 6. 2014.

    Ne bih ga gledao, odnosno, slušao, ni da mi plate, a čuo sam od nekih koji su bili, da je ozvučenje bilo očajno.

  • NASTAVNICA MILICA

    14:56 // 29. 6. 2014.

    Odvratno je bilo gledati službenike PU, koji brane deci da bace pogled kroz rešetku kamenog zida, dok su na pešačkoj stazi Tvrđave desetine parkiranih automobila.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: