Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:56, 9. 12. 2013.

| Kultura

"Šetnja sa dinosaurusima" u Vilinom gradu

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
dino.jpg
BBC predstavlja do sada najrealniju priču o dinosaurusima

U subotu, 14. decembra u niškom bioskopu premijerno će biti prikazana filmska priča o praistorijskim džinovima.

“Šetnju sa dinosaurusima 3D“ je, kako se navodi, priča o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju, a prvi put u istoriji bioskopska publika će imati priliku da vidi kako je zapravo izgledalo kada su dinosaurusi vladali zemljom.

Ovo delo je, kako kažu, do sada najambiciozniji film o dinosaurusima, koji verno prikazuje ta davno izumrla bića, praistorijsku eru u kojoj su živeli i njihovo prirodno okruženje.

Sa druge strane, ovo ostvarenje se zasniva na interesantnoj priči koju publika može lako da razume - priči o nastanku porodica, porodicama koje se raspadaju, odrastanju, rivalstvu, takmičenju i neumornoj borbi za opstanak.

Radnja filma smeštena je u period od pre 70 miliona godina na dalekom severu Aljaske. Svake godine, duge, tamne zime, tromesečni periodi stalnog mraka i snažnih snežnih oluja teraju hiljade dinosauruse na veliku migraciju.

Od trenutka rođenja Pači ja morao da se bori protiv rivalski nastrojenih braća i sestara, divljeg i nepredvidljivog sveta, kao i zastrašujućih grabljivaca. Nakon što jedan od njegove braće strada, Pači sa prijateljima kreće na putovanje na jug kako bi pronašao svoju porodicu.

Odrastajući u zrelog mužjaka Pači će morati da se bori za svoje mesto u zajednici dok ne postane vođa krda. Pačijev put pokazuje da je biti prilagodljiv i snalažljiv nekada mnogo važnije nego biti najveći i najsnažniji.

“Šetnja sa dinosaurusima 3D“  zasnovana je na istoimenoj popularnoj TV seriji koja je 1999. godine prikazivana na britanskoj televiziji BBC.

Kompletan repertoar bioskopa dostupan je ovde.

Šetnja sa dinosaurusima 3D - Trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • vlada

    20:07 // 9. 12. 2013.

    Koliko je karta...vodio bih decu al nemam informaciju o ceni karte n, nadam se da nije 1000 din

  • deki

    10:53 // 9. 12. 2013.

    Mozda bi jednom bioskop mogao da u objavi koju salje JV napise i koliko kosta karta za neku predstavu, kao sto to radi Lutkarsko, jer na sajtu Vilin grada NEMA cene karata!

    • n.

      10:33 // 10. 12. 2013.

      http://vilingrad.rs/cenovnik/ Pogledajte malo bolje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: