Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:36, 19. 4. 2024.

| Kultura

Skuplji kompleti karata za "Nišvil" od sledeće nedelje

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Nišville - photo Zoran Ciric
Od ponedeljka nove cene karata za Nišvil; Foto: Z. Ciric

Kompleti ulaznica za ovogodišnji Nišvil džez festival do nedelje 21. aprila mogu se nabaviti po promotivnoj ceni od 2.500 dinara za parter, koja je važeća i za bočne tribine na festivalskom prostoru. Kompleti karata za parter će već od ponedeljka, 22. aprila poskupeti za 1.000 dinara.

Za jubilarni, 30. Nišvil, prvih 500 kompleta ulaznica po promotivnoj ceni od 2.500 dinara bilo je u prodaji od 21. februara, a organizatori navode da je to podrazumevalo da će najverniji poštovaoci festivala imati priliku da svaki predviđeni nastup plate, simbolično, 100 dinara.

Od ponedeljka počinje druga faza prodaja kompleta, navode iz Nišvila i ističu da će komplet koštati 3.500 dinara.

Ulaznice za Nišville 2024 mogu se kupiti u knjižari Indigo u Nišu (Obrenovićeva 39) i u knjižarama Vulkan u Nišu (TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11b), u Beogradu (Sremska 2) i u Novom Sadu (Zmaj Jovina 24) - kažu iz Nišvila - kažu iz Nišvila.

Podsetimo, do sada je objavljeno da će nastupiti džez trubač Teo Kroker, kao i jedan od najpriznatijih svetskih fank bendova Brooklyn Funk Essentials, kao i čuveni rege sastava sa Jamajke Black Uhuru kome će to biti prvi nastup u Srbiji.

Nastupe je potvrdio i jamajčanska "Jutjub senzacija" poznat po hitu Chicken in the corn, ali i kubanska pijanistkinja, pevačica i kompozirorka Dženi Mekferson.

Takođe, na otvaranju biće dodeljana i nagrada za životno delo Ivanu Švageru.

Za deset dana ukupnog trajanja festivala od 9. do 18. vvgusta, uključujući i Nišville Jazz Teatar, Nišville Movie Summit i ostale prateće programe, najavljeno da će biti izvedeno preko 300 programa na 17 scena, kao i učešće više od 1.000 izvođača

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: