Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 5. 6. 2017.

Sledeće godine gradi se mala scena niškog Pozorišta

Mala scena biće iza Pozorišta Biće dograđena iza postojeće zgrade Narodnog pozorišta; foto: JV/P. Blagojević

Iza zgrade Narodnog pozorišta sledeće godine bi trebalo da bude dograđena mala scena, koja će imati oko 200 kvadrata i 130 sedišta, kaže koordinator projekta dogradnje Zoran Ilić. Zgrada će biti “produžena”, a zanimljivo je da će imati veliki “stakleni zid”, pa će i građani koji prolaze tuda moći da vide šta se dešava unutra.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Posmatrac

    17:32 // 5. 6. 2017.

    Koja je ovo sprdnja i zamlacivanje..... Stakleni zid je nepotreban- jer se u tom pozoristu ionako NISTA ne desava sto moze da privuce paznju publike. A, zivo me interesuje kako i zasto Zavod za zastitu spomenika i drzava daju saglasnost da se tako staro i zasticeno zdanje naruzuje i unistava prilepljivanjem nekih mizernih dodataka...? Nisu je potrebna NOVA pozorisna zdrada, a ne prilepci.

    • Stiv

      07:52 // 6. 6. 2017.

      Prepostavljam da si cet gost u pozoristu I drugim ustanovama kulture ovog grada cim tako govoris vidi se da si neuk i (NE)kulturan covek. U pozoristu se desava svasta od opere, do plesnih predstava, do dobrog pozoirsnog komada. Dodji nekad slobodno ;)

  • Aperkat

    17:46 // 5. 6. 2017.

    Cim kazu-"trebalo bi",to je na dugackom stapu!
    Kordinator se samohvalise,posle ce biti,nema para,ostavljeno za iducu godinu- znaci njeknje!
    Zivi bili ,pa videli!

  • gari

    09:20 // 6. 6. 2017.

    Mala scena je nepotrebna, bolje je renovirati celo pozoriste, a ne samo fasadu. O programu pozorišta se može raspravljati, mada je većina predstava GOSTOVANJE nekog pozorišta(uglavnom iz "metropole"- BG).
    Da nije g. I.Mensura na "pozorišnim daskama" bi se i dalje gledale predstave kao recimo "G.dja ministarka", "Ivkova slava", "Arsenik i stare čipke", "Nora"...

    • Некада се седело уз зид на шамлицама у препуној сали, а данас

      13:12 // 6. 6. 2017.

      С првим делом коментара бих могао да се сложим. Међутим, не знам коме сметају представе које спадају у позоришну класику односно националну и светску књижевну и позоришну лектиру? Тако се почиње и са њима се заволи позориште, а онда се могу гледати савремене поставке разних дела и разних обрада. Штета што нишко позориште годинама, можда и деценијама нема на сталном репертоару препознатљиве предста

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: