Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:47, 20. 11. 2021.

Srđan Dragojević: Češće smene vlasti doprinele bi napretku društva

Dragojevic Dragojević u Nišu na premijeri filma "Nebesa"; Foto:JV

Film Nebesa, čija je premijera održana i u Nišu predstavlja alegoriju o hrišćanstvu i prema rečima reditelja Srđana Dragojevića dopada se i ateistima i vernicima iz suprotnih razloga. Šta je o filmu, ali i o stanju u društvu Dragojević govorio između dve premijere, možete pogledati u emisiji 15 minuta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Hhj

    09:07 // 21. 11. 2021.

    Promena vlasti neminovno po pravilu vodi ka privremenoj ekonomskoj stagnaciji. Uzmite Crnu goru za primer. Pitanje je ko kada to može priuštiti. Sa druge strane stranka duže od jednog mandata na vlasti je na balkanu neminovni put ka korupciji.

    • Smuk

      15:49 // 21. 11. 2021.

      @Hhj : Čestitam na "zdravorazumskom razmišljanju iskusnog ekonomiste" sa večernjom srednjo-ekonomskom školom "Božidar Adžijá"! Ne uzimaj C. Goru za primer - uzmi Mila, ne uzimaj Srbiju u vreme Djindjića i Koštunice- uzmi Slobu i inflaciju, uzmi dug Srbije danas a ne u vreme do 2012, pitaj prof dr sci Šoškića a ne ovu današnju bivšu Šešeljevu "guvernantu"... Priznam ti zadnju rečenicu , samo !

  • slavko

    14:41 // 20. 11. 2021.

    Upravo tako,4 god. i kraj,nema vise pa neka dodju i gori ali nemoj da me "jasu" 20 godina jedni te isti!

  • Smuk

    15:39 // 20. 11. 2021.

    Kad ti SPS-ovac objasni i obrazloži a nemušti iz SNS-a pevaju hvalospeve svom vodji ... a "narod" počne da upotrebljava "kefalo" za 20€ - piši propalo.
    "Ko ima imaće , ko nema - nemaće" !
    I svi sanjaju kao Del Boy i cepaju
    "biznis" - kladionice !

  • Jonca

    12:45 // 20. 11. 2021.

    A ko ce da menja vlast,zatucani narod poput linde ili one sto jos zivi u jugoslaviji ili senilnih penzionera,da ne pricam za ove iz Doljevca sto ga docekuju zastavicama a zive bez vode,kanalizacije sa poplavama.Obrazovanima poput izvrsitelja,advokata,sudija odgovara ovakvo stanje jer nikad nisu bili bogatiji na racun sirotinje i ne bi oni nista da menjaju.Ostaju mladi,studenti,ali treba da se bude

    • Има још једна група гласача

      11:43 // 21. 11. 2021.

      Има још група којима је овај систем најбољи. Они који примају социјалну помоћ, а живе на селу. Имају све из своје баште, живинарника, свињца, винограда, воћњака, огрев из своје шуме, остали су без посла, али им иде радни стаж и раде пуно радно време приватно као мајстори, и зарађују, имају бесплатни саобраћај и лекове, и зато ће увек да гласају за постојећу власт. Власт зна за њих и зато су им

  • Prasnjavi

    12:47 // 20. 11. 2021.

    Slazem se sa Srdjanovom konstatacijom.Posle pada SNS sekte koja je neminovna,verujem da ce ubuduce mnogi brze i cesce padati,svi oni koji se poput ovih otudje od narodnih i drzavnih interesa,umisljajuci da su nedodirljivi.

    • Blatnjavi

      15:38 // 20. 11. 2021.

      @Prasnjavi - nije poenta u padanju, već u vraćanju otetog i opljačkanog uz rigorozne kazne, da naslednicima ne padne na pamet tako nešto.

  • Бела Тамњаника

    22:40 // 20. 11. 2021.

    Ако би држава Србија Уставним законом цементирала своју националну политику коју би моралисви да спроводе ,заступају и штите - власт би могла да се мења сваке недеље.

  • Robin Hud

    13:42 // 21. 11. 2021.

    Cesce promene vlasti bi bile kada bi se glasalo za imena jer bi na taj nacin odstanili lose politicare. Ovako spisak diktira stranka po sposobnosti da kradu

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: