Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:57, 22. 3. 2021.

| Kultura

Sutra bez predstave "Lice" u Narodnom pozorištu, do kraja nedelje "Ana Karenjina" i "Gde smo ono stali"

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
Narodno pozorište
"Lice" odloženo, a "Ana Karenjina" nadoknađuje odložene termine; foto: JV

Predstave Lice neće biti sutra pred publikom, navode iz Narodnog pozorišta u Nišu, a novi termin izvođenja te predstave nije saopšten. Na repertoaru ove nedelje, kako najavljuju, ostaju predstave Ana Karenjina i premijera komada Gde smo ono stali.

Glumačka postavka Ane Karenjine pokloniće se publici, kako planiraju iz niškog teatra, 24. i 25. marta, a najavljena je i premijera predstave Gde smo ono stali.

Do kraja nedelje nas 27. i 28. marta očekuju nas premijere predstave "Gde smo ono stali" po tekstu Marjana Todorovića, u režiji Nenada Todorovića, koje su bile odložene usled epidemioloških mera - najavljuju iz niškog teatra.

Predstava Ana Karenjina, koja je bila zakazana za 18. i 19. marta, pa odložena zbog epidemioloških mera, dobila je nove termine, pa će ona na sceni Narodnog pozorišta biti izvedena 1. i 2. aprila.

Karte kupljene za izvođenje termin te predstave, koja je trebalo da se održi 18.marta, važiće za termin 1. aprila, dok će posetioci predstave sa kartama kupljenim za 19. mart moći da uđu na izvođenje 2. aprila, ističu iz Pozorišta.

Ukoliko ne žele da dođu na predstavu u novim terminima, kupljenu kartu, dodaju u Pozorištu, građani mogu da vrate na blagajni i da dobiju novac natrag.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    21:26 // 22. 3. 2021.

    Napokon

  • kulturna

    19:09 // 22. 3. 2021.

    Bravoooo!Idemo u pozorište da nahranim dušu i oči.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: