Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:47, 14. 12. 2011.

| Kultura

Sve spremno za koncert Kerbera

Autor:Lj.S.Izvor:Južne vesti
kerber, press

Koncert niškog benda biće održan u četvrtak, 15. decembra od 21h u hali Čair. Gale Kerber najavljuje četvoročasovnu svirku, a gosti su još iznenađenje.

Ostao je još jedan dan do koncerta niškog brenda i velikog benda Kerbera. Proslava 30. rođendana biće na najboljem mestu i uz najbolje goste.

- Najteže je raditi koncert u svom gradu, a drago mi je što 30 godina slavimo na ovakav našin u našem Nišu. Ovo je prilika da naša publika vidi prvu postavu. Sve je niško, osim produkcije koja je najskuplja u regionu jer nismo hteli da "falšamo". Čast nam je da 30 godina provedete sa nama - rekao je Gale.

Pesme koje će publika čuti su samo Kerberove uz goste iznenađenja. Gale nije hteo mnogo da otkriva, želi da njegovi fanovi uživaju u svakom trenutku jer on garantuje dobar provod.

- Niko neće ranije saznati ko su gosti. Biće iznenađenje, a to su sve prijatelji i ponos Kerbera. Dolaze kompletni sastavi tih bendova, nama je to velika čast, a nadam se i našem gradu. Niš bi trebalo sutra da bude pravi domaćinski grad jer dolazi dosta prijatelja i publike iz Sarajeva, Podgorice, Skoplja i drugih gradova - dodaje Gale.

Karata ima još malo, a ko je obezbedio ulaznicu za proslavu rođendana Kerbera zna je sebi osigurao uspomene za ceo život, odličnu svirku i puno pozitivne energije. 

- Počećemo koncert pesmom "Hteo bih", a pevaćemo i pesme sa prva dva albuma koja su "najživlja". Dinamika je sviračka, nema pauza, nema dosade, koncert će trajati 3,5 do 4 sata. Sedam kamera će snimati koncert - rekao je Gale.

Niška publika će imati priliku da vidi prvu postavu Kerbera koju su činili vokal Goran Šepa, klavijaturista Branislav Božinović, gitarista Tomislav Nikolić, basista Zoran Mandić i bubnjar Zoran Stamenković. Podsećanje na osamdesete, uz istu energiju i zvuk.

- Sećam se tih vremena kada smo kretali, vezivalo nas je dobro drugarstvo i želja da se pesme dovedu do savršenstva. Sada nas vezuje entuzijazam. Onaj ko dođe na koncert videće i biće deo Kerbera - rekao je Zoran Stamenković, koji poslednjih godina živi i radi u Americi.

Koncert je organizovan uz podršku Grada Niša koji je ustupio besplatno halu Čair Kerberu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • dragoljub stamenkovic

    17:20 // 15. 12. 2011.

    Biće puna hala !

  • korupcionaš

    05:20 // 15. 12. 2011.

    Biće sjajno, ne sumnjam! Pozdrav za autentični niški bend koji se nikad nije prodao!!

    NAdam se da ima još karata u prodaji da ne propustim spektakl!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: