Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:21, 3. 11. 2013.

| Kultura

T-error proslavio dve decenije

Autor:Nikola MarkovićIzvor:Južne vesti
Okupljanje benda
T-Error, foto: Marko Pekić

Niški hard kor sastav "T-Error" sinoć je proslavio dvadeset godina postojanja i stvaralaštva. Uz veliki broj gostiju ovaj bend podsetio je na mnoge detalje iz njihove sadržajne karijere.

Nesvakidašnji manir žestoke muzike u klubu Juridicum sinoć je prvi promovisao mladi niški bend "Suffering`s the price". Koristeći priliku da se na izvestan način promoviše, bend je odličnom energijom rođendansku atmosferu podigao na pravi slavljenički nivo.

T-error-13 T-Error, foto: Marko Pekić

Bend "Cut off" nastavio je da "Juridicum" klub čini niškom prestonicom hard kora. Po komentarima publike ovaj bend se na autentičan način istakao, iako se, kako se bližila ponoć, sve više očekivao nastup benda koji je s pravom poneo titulu favorita večeri.

Pauze između nastupa, i improvizovani fan šop koji se našao na ulazu u prostor koncertnog dešavanja, doprineli su sinoć promovisanju T-errora i hard kor kulture u gradu Nišu. Bend "Thimble" poslednja je predgrupa nakon koje je usledio očekivani "T-Error", bend koji su Nišlije nakon dugogodišnje pauze opet imale priliku da čuju.

T-error-23 T-Error i Ding Dong, foto: Marko Pekić

"T-Error" je sa gostima sačinjenim od bivših članova benda kao i sastavom popularne hip-hop grupe "Ding Dong", priredio jednoipočasovno slavlje u kom se ogledao njihov dvodecenijski rad.

"Očekivao sam ovakvu atmosferu i prezadovoljan sam. Večeras je bilo hardkora ali i prave drugarske atmosfere. Ni na jednom licu nisam video nezadovloljstvo što me čini jako srećnim. Večeras nije bilo nijednog ekscesa što je dokazalo da agresivna hardkor muzika, sama po sebi nije neprijateljska." prokomentarisao je za Južne vesti Milan Tasković frontmen T-errora naglasivši u šali da publika sigurno neće čekati još dvadeset godina da ovaj bend ponovo čuje.

Kako Tasković kaže, uslediće pauza od nekoliko meseci posle koje se može očekivati ponovni nastup ovog benda.

Bend T-Error jedan je od najuticajnijih bendova koji promoviše hard kor muziku. Iza sebe ima tri studijska albuma i jedan EP. Zbog teritorijalne distance među članovima benda karakteristične su bile čak i višegodišnje pauze u zajedničkom sviranju ali je večerašnji nastup pokazao da se među Nišlijama ovaj bend i dalje visoko kotira.

T-Error i Ding Dong - Nemam para

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: