Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:16, 15. 7. 2014.

| Kultura

"Tito&tarantule" večeras sviraju u Nišu

Autor:M.K.Izvor:Južne vesti
tito
Bend "Tito&tarantua" večeras u Banovini

Koncert američkog benda "Tito i Tarantula" održaće se večeras od 21 sat, a osnivač benda Tito Larriva rekao je da i ako bude "gromova i munja večeras na nebu, biće više gromova i munja na bini".

Larriva je rekao da će večerašnji koncert biti retrospektiva njegove karijere koja traje od 70-ih godina.

- Večeras će biti, pored muzike koja je komponovana za bend "Tito i Tarantula" dosta muzike koju sam komponovao za filmove. Znam da sam najpoznatiji po muzici iz filma "Od sumraka do svitanja", ali ima još dosta filmova za koje sam radio muziku tako da će ovo biti drugačiji koncert ali dosta zabavan - rekao je Larriva.

On je objasnio da on lično nije izabrao grad Niš kao jedan od gradova za turneju, već da to radi njegov agent, ali je dodao da mu se grad jako dopada.

- Bili smo u Srbiji ranije. Ovo je naš četvrti dolazak i ono što me je najviše impresioniralo pored arhitekture gradova jesu ljudi i njihov entuzijazam za našu muziku - rekao je Larriva.

Tito Larriva je osnovao bend Tito i Tarantula 1992 godine, široj publici je poznat i po muzici iz filma "Desperado", "Once Upon a Time in Mexico", "From Dusk Till Dawn" iz koga se odvojio planetarni hit "After Dark".

Na ulazu u Banovinu do 19 časova cena ulaznice za koncert biće 800 dinara.