Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:32, 12. 1. 2017.

| Kultura

Tri nova naslova u “Cineplexx”-u

Autor:J. Ć.Izvor:Južne vesti
Zakon noci
Zakon noći sa Ben Aflekom, foto: Screenshot, YT

Za sve ljubitelje sedme umetnosti ove nedelje čak tri nova naslova naći će se na repertoaru bioskopa „Cineplexx" u Nišu. Zaljubljenici u film moći će da pogledaju “Sagu o tri nevina muškarca”, a oni koji se pak radije odlučuju za strana ostvarenja mogu da pogledaju najnovije sa Benom Aflekom - “Zakon noći”.

Ne izostaje ni iznenađenje za najmlađe, pa će oni moći da pogledaju treći nastavak bajkovitog animiranog hita i nastavak avantura Gerde i njenih prijatelja, crtać “Snežna kraljica 3: Vatra i led”. 

Krimi drama “Zakon noći” sa Benom Aflekom i Zoe Saldanom prati radnju smeštenu u u vreme prohibicije u Americi.

Joe Coughlin je najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, a već je odavno okrenuo leđa svom strogom i pravilnom odrastanju. Sada, nakon što je tokom detinjstva “diplomirao” na sitnim krađama, Joe je postao najstašniji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika - navodi se u sinopsisu.

Prema sinopsisu, domaća komedija “Saga o tri nevina muškarca” govori o tri prijatelja koji žive u tri balkanske države i svi imaju isti problem, zaljubljeni su i nevini.


Porodični dan uz “Snežnu kraljicu 3”,  “Mašu i medveda” i iznenađenje za najmlađe

Nedelja, 15. januar rezervisana je za Porodični dan u periodu od 12 do 17 sati, a kako najavljuju u “Cineplexx”-u , sve posetioce očekuje bogat filmski program, dok će uz svaku kupljenu kartu, dobiti dobiti i „Pepin zabavnik“ ili „Mali Politikin zabavnik“.

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane likovima aktuelnih animiranih avantura, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis - kažu u “Cineplexx”-u.

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita "Snežna kraljica" oduševiće mališane i ove zime.

Nakon junačke pobede Sniježne kraljice i kralja, Gerda još uvek ne može da pronađe mir. Njen san je da pronađe roditelje i konačno okupi celu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima i oni će se na tom putu susresti sa novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt. Od tog trenutka ništa više neće ići prema planu - kažu u sinopsisu.

Oni koji se odluče da pogledaju “Mašu i medveda” uživaće u njihovim novim avanturama.

Karte za Porodični dan će se uskoro naći u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.  

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: