Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:46, 25. 11. 2018.

Trifunovića kolege proglasile moralnim pobednikom festivala u Aleksincu

Bolivud aleksinac Jerinić Dodelili mu nagradu i pročitali pismo; foto: print screen/Twitter

Ni treće veče na festivalu pozorišnih predstava u Aleksincu nije proteklo bez bunta zbog izbacivanja komada u kome glumi Sergej Trifunović sa ove manifestacije. Izvodeći predstavu "Bolivud" na festivalu u Aleksincu, glumci su sami proglasili Trifunovića za dobitnika nagrade koju su sami osmislili - "Moralni pobednik".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jadranka N.

    14:20 // 25. 11. 2018.

    Moralni pobednik!?
    Dodelom ovakve, novosmisljene nagrade najnemoralnijem glumcu Srbije, obezvredili ste sebe, podlegavsi pljuvackom trendu.
    Pravo svakog festivalskog odbora (u bilo kom domenu) je da napravi selekciju
    prema usvojenim pravilima i zahtevima. Festivalski odbor Aleksinca je ucinio to isto i NIKO nema pravo da to osporava, u suprotnom gubi svrhu!
    Ne poistovecujte se sa nemoralnima!

    • I. I.

      15:02 // 25. 11. 2018.

      Gospođo, verujem da inteligenciju čitalaca ovog portala vređa kada ih neko nudi činijom brabonjaka i kaže im da su to jagode sa šlagom. To je ono što čine oni koji su doneli ovu odluku i oni koji ih brane. A već danas nema Aleksinčanina koji ne zna da je jedan poziv promenio sve, da je jedno "Sklanjajte tog Trifunovića" koje je došlo sa vrha napravilo ovaj cirkus. Nešto mi govori da to znate i vi.

    • Boban A.

      15:20 // 25. 11. 2018.

      Jadranka, šta god bila cena Vašeg botovanja, više biste dobili kad biste imali najosnovniju predstavu šta se dogodilo. Festivalski odbor je predstavu uvrstio u program. Političari su je izbacili. Dakle, Vi svojim komentarom stajete na stranu nemorala, pritom iznoseći principe koji Vas zajedno s onima koje branite određuju kao nemoralne.

    • Đorđe K.

      16:06 // 25. 11. 2018.

      Поштована Јадранка
      Не суди да ти се неби судило, стара је изрека. Нападати човека и називати га неморалним а притом не изнети никакав доказ својим тврдњама је недопустиво и противзаконито. У свакој озбиљној и правно уређеној држави ваш коментар би завршио на суду. У данашњој Србији све ће се завршити са повећим сендвичем у вашој руци. Ипак, свако добро Вам желим.

    • Jana

      10:41 // 26. 11. 2018.

      Zasto je nemoralan,a ti si moralna?A sto to uradise dva dana pred festival?????Ma ne,nije politika...

  • Bravo!!!

    14:36 // 25. 11. 2018.

    Nazadna vlast je porazena,porazena je glupost i mrznja. Porazene su UTOPLJENE (nazadne) DUSE. Grujica,crn je da crnji ne moze biti i sto je najtuznije NIKADA iz tog crnila nece izaci. Srbija se polako budi...dugo je spavala

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: