Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 14. 8. 2013.

| Kultura

U Nišu zajedno "Van Gogh", "Bajaga" i "Block Out"

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Bajaga.JPG
Bajaga i instruktori

"Block Out", "Van Gogh" i "Bajaga i instruktori" nastupiće na jednodnevnom festivalu "Jelen za Niš" koji će u niškoj Tvrđavi biti održan u nedelju, 1. septembra, a ulaz je slobodan.

Gitarista beogradskog benda "Block Out" Nikola Vranjković najavio je da će u Nišu, gde bend ima "veliku i odanu publiku", svirati uglavnom poznatije pesme kojima će prikazati presek karijere.

- Ne brojim koncerte, ali mi se čini da smo u Nišu imali i više nastupa nego u Beogradu. "Instruktore" smatram svojim drugim matičnim bendom. Imao sam čast i da sviram na poslednjem Bajaginom albumu, a sa njima sam kao ton-majstor prešao jako mnogo kilometara. I "Van Gogh" i "Bajaga" su dugo u vrhu srpske rok muzike, a to je za svako poštovanje - kaže Vranjković.

Momčilo Bajagić Bajaga rekao je da voli da svira u Nišu jer je to "pravi rokerski grad". Van Gogh "Van Gogh", foto: Nebojša Babić

- Na turneji povodom albuma "Daljina, dim i prašina" obišli smo sve veće gradove regiona: Sarajevo, Ljubljanu, Zagreb, a posle Beograda red je došao i na Niš - kaže Bajaga.

Frontmen "Van Gogh-a" Zvonimir Đukić Đule najavio je da će bend svirati i nove pesme sa predstojećeg albuma.

"Block Out" - "Nedostupna polja"

"Bajaga i instruktori" - "Pesna protiv maleri"

"Van Gogh" - "Za godine tvoje"

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • His Dudeness

    23:04 // 17. 8. 2013.

    Kakav trio hahaha, zemljo otvori se!!!! Dobar je tip sto rece za Rogera Watersa, vise se isplati i razmislajti o njemu nego ici na koncerte ovih cirkusanata sa kojima Block Out nastavlja da se bruka.

  • Ko?

    04:58 // 16. 8. 2013.

    Bajaga? Jos ga neko slusa? Dosadna muzika! Old farts.

  • Marija

    11:28 // 15. 8. 2013.

    Block Out.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: